Jessi amuză audiența cu gestul său 19+, în cel mai recent episod al emisiunii ‘Show!terview with Jessi’

Jessi nu este sfioasă când vine vorba de a-și arăta adevărata personalitate în fața camerelor!

În cel de-al 35-lea episod al emisiunii ‘Show!terview with Jessi’, de pe SBS, HyunA a fost prezentă în calitate de invitată specială pentru a evolua cu noua ei lansare, „I’m Not Cool”. În timpul episodului, Jessi, HyunA și Jo Jung Shik au luat parte la un „interviu fatal”. În acest „Fatal Interview”, HyunA a fost rugată să răspundă la întrebări prin intermediul gesturilor și a expresiilor ei.

Înainte de a-i veni rândul Hyunei, Jessi i-a cerut lui Jo Jung Shik să îi pună o întrebare pentru a-i da acesteia un exemplu. Jung Shik a întrebat: „Ce ai mâncat azi la micul dejun?”

De îndată ce a auzit întrebarea, Jessi a surprins audiența prinzându-se de sâni. Jo Jung Shik a întrebat-o din nou: „Ai mâncat două bucăți (de pâine)?”, iar Jessi a confirmat: „Da, chiar două”. Toată lumea din platou a izbucnit în râs, inclusiv membri ai personalului care pot fi auziți amuzându-se din spatele camerelor.

Aveți mai jos episodul!

8 gânduri despre „Jessi amuză audiența cu gestul său 19+, în cel mai recent episod al emisiunii ‘Show!terview with Jessi’

   1. Emilia

    Da, sunt banii ei, si corpul ei dar măcar recunoaște că ai, ea nu o recunscut că are operați dar se vede că are. Pe mine nu mă interesează ce face cu corpul ei,dacă ea se simte bine în pielea ei.

    Apreciază

    Răspunde
 1. Bianca Valentina

  Mi-se pare una dintre cele mai increzatoare fete din industie, nu se sfieste sa isi arate cu adevarat personalitatea, nu este sfioasa si spune totul pe fata. In industria aceasta sa fi femeie e greu, mereu sunt criticate pentru orice, iar Jessi mi-se pare o femeie minunata!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s