Go Min Si și Park Gyu Young dezvăluie cum au devenit apropiate

Go Min Si And Park Gyu Young Share How They Became Close Friends

Cele două artiste au participat recent la un pictorial pentru revista 1st Look.

Atât Park Gyu Young cât și Go Min Si au câștigat popularitate odată cu lansarea noului serial de pe Netflix intitulat ,Sweet Home”. Cele două actrițe joacă rolul unor persoane care încearcă din răsputeri să supraviețuiască atacurilor unor monștri.

Când au fost întrebate despre relația lor de prietenie, Go Min Si a răspuns numaidecât: „Eu și Park Gyu Young ne-am înțeles din prima clipă. Caracterele noastre sunt asemănătoare, fapt care a dus la realizarea unei strânse relații de prietenie. Mă bucur că am reușit să transmitem asta, chiar și pe ecranele telespectatorilor!” Park Gyu Young a mărturisit faptul că de multe ori a admirat-o pe prietena sa pe platourile de filmare, mai ales felul cum aceasta își spune replicile cu atât de mult profesionalism.

Go Min Si a adăugat mai apoi: „Trebuie să recunosc faptul că am admirat-o de mult timp pe Park Gyu Young, de aceea i-am urmărit cu drag și celelalte proiecte, înainte de realizarea serialului. Pot spune cu încredere că este o femeie foarte calmă și rafinată, în orice situație. Am fost atât de fericită când am aflat că am șansa să lucrez cu ea și să o întâlnesc personal.”

Auzind povestea celor două, fanii s-au entuziasmat, bucurându-se de faptul că acea chimie dintre artiste există și în viața reală. De asemenea, nu au ezitat să-și împărtășească părerile și ideile pe rețelele de socializare, exprimându-și dorința de a le vedea pe cele două lucrând împreună și în proiecte viitoare.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s