Mark din GOT7 se întoarce la Los Angeles după încheierea contractului cu agenția JYP

Update: GOT7’s Mark Departs For His Hometown Of Los Angeles After Leaving JYP EntertainmentMark din GOT7 s-a întors în orașul său natal, Los Angeles, și le-a lăsat fanilor un mesaj la plecarea din Coreea de Sud.

Pe 31 ianuarie, Star News și Dispatch au dezvăluit imagini cu Mark din GOT7 care a mers cu bagajele la terminalul de plecări de la aeroportul internațional Incheon.

Potrivit celor de la Star News, când Mark a fost întrebat dacă va reveni curând, el a răspuns: “Mă voi întoarce curând.”

În aceeași zi, BamBam a postat un videoclip cu el și cu Mark pe contul său de Instagram unde a scris: “O să îmi fie dor de tine frate.”

Apoi JB a postat o fotografie cu Yugyeom, JB, Jackson și Mark și a ales un emoji cu lanț la descriere. Fotografia pare să indice faptul că membrii GOT7 s-au întâlnit cu Mark înainte de plecarea lui.

Pentru a-și liniști fanii, Mark a postat ulterior pe Twitter un  selfie și a scris: “Până ne vom întâlni din nou, rămâneți toți sănătoși și fericiți~~”. Fotografia pare făcută în aeroport sau în avion.

Înainte de expirarea oficială a contractului trupei GOT7, cei de la Dispatch anunțaseră că Mark inteționa să părăsească Coreea de Sud pentru a merge acasă, în  SUA, ca să își viziteze familia, să își deschidă un canal de YouTube și să lucreze la muzică solo. După dezvăluirea acestor vești,  Mark și-a deschis canalul de YouTube și a început să lucreze la o melodie în colaborare cu Sanjoy, care se va intitula “One In A Million” și ce urmează să fie lansat în 12 februarie.

 

Sursa

 

2 gânduri despre „Mark din GOT7 se întoarce la Los Angeles după încheierea contractului cu agenția JYP

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s