Juyeon din THE BOYZ vorbește despre persoana care vrea să devină în viitor

THE BOYZ’s Juyeon Opens Up About The Kind Of Person He Wants To Become

Juyeon din grupul THE BOYZ se deschide fanilor, povestind despre schimbările pe care le va aborda în viitorul apropiat.

Recent, artistul a participat la un pictorial organizat de revista Series. Deși au trecut doi ani de când acesta nu a mai stat singur în fața unei camere, acest lucru nu l-a oprit să pozeze profesionist, excelând încă o dată cu talentul și frumusețea sa. În timp ce minunatele poze au fost realizate, Juyeon a început să se simtă confortabil în pielea sa, iar pozele au ieșit pe placul său.

În timpul interviului, acesta a subliniat faptul că este foarte pasionat de tot ce înseamnă modă, fiind încântat de oferta de a fi fotografiat purtând haine pe gustul său. A adăugat și că este o persoană calmă, care se adaptează opiniilor celor din jur, dar mai ales colegilor săi de trupă. Singura excepție ar fi când aceștia discută despre coregrafii, acolo intervenind cu multe opinii legate de subiectul respectiv. Cu toate acestea spuse, artistul a evidențiat multe lucruri despre personalitatea sa, vorbind deschis: ,,Mi-ar plăcea ca pe viitor să ajung să cunosc cât mai multe domenii ale vieții. Recent am început să mă documentez despre artă și artiști noi. Pot spune că am avut multă inspirație după ce am descoperit aceste lucruri,” mărturisește acesta.

Fiind o persoană cu multe hobby-uri, Juyeon a adăugat că dacă ar fi să aleagă cuvintele care îl reprezintă ca persoană, acestea ar fi „varietate” și „libertate”. Este pasionat de baschet, filme, gătit și jocurile educative, ocupându-și timpul liber cu aceste activități. „Vreau să mă perfecționez ca om, de aceea încerc o varietate de lucruri noi de câte ori  am ocazia. Când eram copil, mereu urmăream artiști care inspirau fanii spre mai bine, fiind niște modele pentru aceștia. Mi-ar plăcea să fiu o asemenea persoană la rândul meu, să fiu un model demn de urmat pentru fanii mei. Mi-aș dori să ajung la acel nivel pe viitor. Sunt norocos că am ocazia să experimentez aceste lucruri importante, deoarece nu toți au această posibilitate.” a spus acesta, convins de responsabilitatea sa ca idol.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s