9 idoli care sunt mari iubitori de pisici!

9 K-Pop Idols Who Are Total Cat Lovers

Chiar dacă, din lumea animalelor de companie, câinii tind să primească cea mai mare atenție, pisicile merită cu siguranță și ele toată dragostea noastră! Dacă le îndrăgești, ai venit în locul potrivit. Cei nouă idoli prezentați în ceea ce urmează sunt, de asemenea, total înnebuniți după aceste ghemotoace adorabile de blană!

1. Jeno din NCT

Jeno din NCT poate avea el alergie la pisici, dar asta nu-l oprește din a le adopta! Are trei pisici acasă și le adoră total. Le chemă Bongshik, Seol și Nal.

2. Hyolyn

Regina muzicii, Hyolyn, a avut o mulțime de pisici de-a lungul carierei sale muzicale și le prezintă în ședințe foto cât de des poate! Pisicile ei sunt prietenele ei preferate când vine vorba de modeling!

3. JB din GOT7

În interviul oferit de trupa GOT7 pentru MTV News, liderul grupului, JB, a dezvăluit cât de mult adoră pisicile. În prezent are cinci pisici acasă și le iubește pe toate!

4. Handong din Dreamcatcher

Imagini pentru Handong Dreamcatcher cat

Imagini pentru Handong Dreamcatcher cat

A fost văzuta deseori în compania pisicilor!

Imagini pentru Handong Dreamcatcher cat

5. Lee Know din Stray Kids

Lee Know din Stray Kids, este, în mod cert, un iubitor de pisici! Are trei pisici minunate pe nume Soonie, Doongie și Dori acasă și, deși au fanii proprii, Lee Know deține cu siguranță titlul de președinte al fan clubului. Cine nu ar fi obsedat de pisicile lui atât de drăguțe!

6. Kyulkyung

Imagini pentru Kyulkyung and cat

Imagini pentru Kyulkyung and cat

Imagini pentru Kyulkyung and cat

Fosta membră I.O.I își iubește atât de mult cele două pisicuțe, Mumu și Lulu, încât a angajat un majordom doar pentru ele! Puteți vedea un videoclip în care își prezintă prietenii pufoși aici.

7. Kang Daniel

Vedeta solo Kang Daniel a adoptat până acum patru pisici și există întotdeauna loc pentru mai multe. Verificați contul său de Instagram pentru mai multe postări de genul!

8. Lisa din BLACKPINK

Lisa are, probabil, unele dintre cele mai frumoase pisici din industria K-pop! Cele patru pisici ale sale, Lily, Leo, Luca și Louis sunt la fel de frumoase ca proprietara lor.

9. Joohoney din MONSTA X

Rapperul Joohoney din MONSTA X a deschis chiar și un cont de Instagram dedicat celor două pisici ale sale, Yoshi și Gucci! Sunt modele de urmat pe Instagram.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s