I.M din MONSTA X lansează primul teaser + detalii despre debutul solo

Image

Fanii Monbebe au parte numai de surprize încântătoare astăzi!

I.M, mezinul trupei MONSTA X, va debuta oficial solo în curând. Deși maknae-ul de geniu a tot lansat piese solo și colaborări, noul material  muzical pe care l-a pregătit constă într-un debut oficial, pregătit de către agenția Starship.  Se știe că, până acum, atât I.M cât și colegul său Joohoney și-au produs toate materialele solo cu banii lor, așa că această lansare muzicală a oferit surprize fanilor Monbebe.

Ceea ce a fost dezvăluit astăzi pe contul oficial al agenției Starship este faptul că Im Changkyun va debuta solo în data de 19 februarie, fix la o săptămână înainte de revenirea oficială a lui Wonho, și că el va lansa un album digital. Titlul noului album va fi „DUALITY”. Deocamdată nu au fost oferite mai multe informații, însă știm de la idol că albumul nu va fi unul plin de piese rap, acesta prevenindu-și fanii că vor asculta și melodii mai soft. În plus, se speculează că I.M ar urma să își promoveze albumul solo și la emisiunile tv, însă în acest moment aceste detalii nu sunt confirmate.

Vom reveni cu mai multe informații.

Image

 

Un gând despre „I.M din MONSTA X lansează primul teaser + detalii despre debutul solo

  1. youabby

    Sunt curioasa si cu cat mai repede debutul lui IM cu atat mai bine.si avand in vedere titlul albumului probabil vom cunoaste o alta latura a lui Chang kyun.imi plac culorile alese pentru primul teaser si imi place fotografia lui cu tinuta pe care a avut-o la SMA.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s