Leia din BlackSwan susține comunitatea LGBT

Leia din BlackSwan câștigă multă atenție după ce a mărturisit că susține comunitatea LGBT!

Un fan care face parte din comunitatea celor din LGBT a publicat o postare pe Twitter, în care adresează o întrebare fetelor din BlackSwan. În postarea respectivă, utilizatorul a mărturisit: „Fetelor, sunt gay. Voi aveți mulți fani care fac parte din LGBT. Ne susțineți și ne iubiți în mod egal?”

Ca răspuns, pagina oficială a fetelor din BlackSwan a postat un tweet, în care scria: „Desigur”. Din cauza faptului că nu s-a semnat, oamenii au încercat să ghicească care artistă a scris postarea, fiind fericiți că trupa lor favorită îi susțin, fără să îi judece pe baza acestui criteriu. Pentru că a pus un emoticon la sfârșitul frazei, oamenii au bănuiesc că este Fatou, deoarece ea folosește des acel emoticon în postările sale.

Lucrurile au devenit mult mai interesante în momentul în care postarea fanului a primit un nou răspuns în care era scris: „Desigur. Mereu. -Leia”. Artista și-a arătat susținerea într-un mod foarte pozitiv, însoțită și de câteva emoticoane specifice.

În comentarii, internauții se simt ușurați și fericiți pentru că trupa de fete este atât de pozitivă, dar și de faptul că agenția lor le permite să ofere asemenea răspunsuri. Fanii speră ca pe viitor, multe trupe să devină asemenea fetelor din BlackSwan.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s