Kang Daniel vorbește despre revenire și pasiunile sale + altele

Kang Daniel Shares Goals For His Upcoming Comeback, His Interest In Perfume, And More

După realizarea unor pictoriale pentru revista „1st Look”, Kang Daniel vorbește deschis despre așteptările sale într-un interviu.

Recent, revista „1st Look” a organizat un parteneriat alături de cei de la Beauty Givenchy. Deoarece Kang Daniel este modelul mărcii de parfum încă din 2019, a fost ales ca imagine a parteneriatului. Astfel, artistul ne încântă cu fotografiile sale minunate, în timp ce prezintă parfumurile sale favorite, evidențiindu-și încă o dată pasiunea pentru ele.

După terminarea ședinței foto, artistul a fost invitat la un interviu, unde a vorbit deschis. Deoarece luna viitoare este programată revenirea sa, a fost întrebat despre așteptările legate de acest subiect. Fără să ezite, Kang Daniel a mărturisit: ,,Întâi, vreau să-mi dovedesc singur că sunt un artist real. Este vorba despre responsabilitatea mea, de aceea trebuie să fiu serios în munca pe care o depun. Toate gândurile și grijile mele au fost incorporate în această revenire, unde vor fi prezentate multe povești sincere. Va fi vorba despre o parte din această persoană: Kang Daniel”.

Când a fost întrebat despre conceptul pictorialelor, artistul a răspuns: „M-am simțit foarte bine, deoarece am un interes ridicat față de parfumuri. Am un nas sensibil. Mereu când văd ceva, chiar dacă e vorba de mâncare, întâi de toate o miros ca să-mi dau seama dacă e de calitate. Ador mirosul unui parfum. Vorbesc despre asta de fiecare dată când am ocazia în timpul filmărilor sau în timpul meu liber”.

A adăugat mai apoi și câteva gânduri despre colecția “De Givenchy”: „În particular, pot spune că parfumul Trouble-Fête mă definește perfect. Când am simțit mirosul acestui produs, m-a dus cu gândul direct la personalitatea mea. Par genul tăcut și foarte rezervat, însă când sunt cu prietenii pot deveni gălăgios și vorbăreț. Simt că acest parfum definește aceste două părți din mine. Îmi place foarte mult”.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s