BTS devin primii artiști coreeni ce vor cânta pe scena de la „MTV Unplugged”

BTS vor apărea în ultima săptămână a acestei luni la programul american de televiziune „MTV Unplugged

MTV a acordat un interviu pe care l-a început astfel: „Pe data de 23 februarie, Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V și Jungkook își vor aduce energia colectivă tocmai de la Seul, Coreea de Sud, pentru a actualiza seria istorică a acestui program muzical”.

În timpul interviului, MTV nu a dorit să dezvăluie melodiile pe care artiștii le vor interpreta, în schimb a declarat „ grupul are promisiuni speciale de a aduce fanilor o nouă privire asupra celui mai recent album „BE” lansat în noiembrie”.

Albumul cu opt piese include melodia de titlul „Life Goes On” , precum și hitul pre-lansat „Dynamite”. Ambele melodii au fost în fruntea listei single-urilor din „Hot 100 Billboard”, scriind istorie ca fiind primele melodii cântate în cea mai mare parte în coreeană care au ajuns pe locul 1 în topul respectiv. „Dynamite” încă apare în „Hot 100 Billboard”, fiind plasat în această săptămână pe locul 46, iar albumul „BE” se află pe locul 76 din „Hot 200 Billboard”.

Difuzată pentru prima dată în 1989, „MTV Unplugged” este o serie de televiziune care prezintă artiști legendari ce cântă la instrumente acustice. De aici provine și titlul programului, „unplugged” însemnând „scos din priză”.

Mari artiști au apărut de-a lungul anilor la acest program, printre ei numărându-se Nirvana, Eric Clapton, Sting, Oasis, Mariah Carey și mulți alții.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s