Băieții din WEi vorbesc despre modelele lor în viață, cum au devenit idoli și altele

WEi Talks About Competition In Music Industry, How They Became Singers, Role Models, And More

Băieții din WEi au participat recent la un interviu organizat de revista International bnt, unde au răspuns la diverse întrebări legate de industria muzicală.

Recent, trupa WEi a participat la un pictorial realizat de International bnt. După realizarea fotografiilor, membrii au fost invitați să participe la un interviu, unde s-au abordat subiecte precum modelele lor din industrie, viața de idol și altele.

Primul care a avut ceva de spus a fost Jun Seo, care a mărturisit: „Personal, consider că am acumulat foarte multă experiență de când am debutat. Dacă privim înapoi la proiectele din trecut, apoi le comparăm cu cele din prezent, putem observa o diferență vizibilă între acestea.”

Când au fost întrebați despre competiția între toți idolii k-pop, Yo Han a răspuns: „Este o întrebare bună. În primul rând, talentul este criteriul de la care se pornește întreaga competiție. De asemenea, nu cred că trupa noastră stă rău pe partea vizuală. Consider că relația dintre membri este un punct foarte important de pornire.”

Dong Han a adăugat: „Avem multe oportunități când putem participa la evenimente împreună cu seniorii noștri, dar asta nu ne împiedică să avem prestații bune. Un punct forte al nostru este că reușim mereu să ne concentrăm și avem multă încredere unii în alții, chiar și când ne aflăm pe scenă.”

Yo Han a mai vorbit despre rezistența sa fizică, având în vedere că este un fost sportiv, după ce a practicat taekwondo: „A fost un lucru măreț faptul că am participat la Produce X 101. Nu-mi aduc aminte dacă am fost sau nu obosit fizic după concurs, deoarece am fost foarte prins în eveniment. Nu am dat importanță stării mele fizice. Dacă fac o comparație între vremea când am fost sportiv și viața unui idol, pot spune că acum sunt mult mai rezistent decât eram înainte.”

Aflându-se printre compozitorii trupei sale, Dae Hyeon a fost primul care a abordat acest subiect: „Nu a trecut mult timp de când am început să compun. A trecut în jur de un an de atunci. Totuși, am observat o varietate de tipuri muzicale care m-au inspirat. Un alt ajutor a fost cel oferit de colegii mei, care au fost întotdeauna dispuși să-mi dea o părere sau un sfat. De cele mai multe ori folosesc pianul ca instrument muzical, care îmi este folositor ca sprijin când compun.”

Dong Han a mai declarat că modelul său în viață este trupa BTS. „Am fost fanul lor încă de la debut, iar acest lucru nu s-a schimbat până în prezent. Mereu exersam orice coregrafie, până am început să le rețin pe majoritatea. Dacă ar fi să aleg o melodie care îmi dă încredere când dansez, ar fi I Need You. ”

Seok Hwa a ales să discute despre personalitatea sa de când se află în trupă. Artistul a spus: „Când stau singur, sunt foarte organizat, iar locul meu de muncă este întotdeauna curat. Când sunt cu membrii însă, acest lucru devine foarte dificil. Mereu curăț orice lucru murdar sau îl așez la locul său. Sunt genul de persoană care duce până la bun sfârșit orice își propune. Este foarte importantă pentru mine cariera mea muzicală. Sunt vocalistul principal, iar muzica a fost de mult timp pasiunea mea. ”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s