I.M din Monsta X primește comentarii negative din partea fanilor musulmani + agenția își cere scuze

I.M din Monsta X a intrat într-o controversă după ce a purtat un tricou cu o inscripție religioasă. Starship Ent. a retras fotografiile și a transmis un comunicat oficial prin care își cere scuze.

Changkyun (cunoscut și ca I.M) și-a tachinat fanii cu câteva fotografii teaser în data de 14 februarie. Acesta va reveni cu un mini-album, numit „Duality”, un album pe care fanii îl așteaptă cu nerăbdare.

Ceea ce a atras atenția fanilor este o imagine în care artistul poartă un tricou puțin mai interesant. Pe acesta se afla o anumită inscripție în arabă, care semnifică o rugăciune pe care o rostesc zilnic credincioșii musulmani, pentru a cere binecuvântare de la Allah.

Fanii nu au ezitat să-și arate supărarea pe rețelele de socializare, încercând să găsească producătorul tricoului. Toate au fost însă fără rezultat. Au ajuns la concluzia că este o lucrare făcută manual, realizată special pentru pozele pentru revenire. Totuși, supărarea acestora nu a trecut ușor. Au devenit dezamăgiți, susținând faptul că uneori idolii sunt insensibili când vine vorba despre religia sau tradițiile fanilor. Deși parte din vină este a companiei sau a stiliștilor care se ocupă de înfățișarea unui idol, fanii au continuat să atace artistul cu diverse comentarii răutăcioase. Aceștia au avut grijă să menționeze și faptul că nu este prima oară când idolii nu sunt destul de „educați” când vine vorba despre Islam, făcând astfel oamenii să se simtă inconfortabil. De asemenea, aceștia speră ca aceste greșeli să fie corectate sau evitate pe viitor.

Ca urmare, agenția Starship a retras fotografiile de pe contul oficial de Twitter al trupei MONSTA X și a transmis următorul comunicat:

Aici este Starship Entertainment. 

Cu privire la fotografiile concept care au fost lansate petnru mini albumul digital al lui I.M. ‘DUALITY’, Starship Entertainment a retras toate pozele cu hainele care includeau cuvinte religioase. Ar fi trebuit să luăm în avans măsuri pentru a ne asigura că nu exista nicio implicație religioasă în fotografii și regretăm cu nu am putut verifica totul pe deplin. Ne cerem profund scuze celor care s-au simțit inconfortabil din cauza acțiunilor noastre.

Vă asigurăm că vom lua toate măsurile pentru a evita o repetare a situației. Din nou, oferim scuzele noastre sincere.

 

sursa: allkpop

6 gânduri despre „I.M din Monsta X primește comentarii negative din partea fanilor musulmani + agenția își cere scuze

  1. iamkpoper26

    De ce tot timpul este vina idolilor?Stiu multe cazuri de genul asta cand tot idolii pica de vina,nu mi se pare corect.Practic este vina agenției ca ii pun sa poarte haine de tot felul.Macar bine ca si-au cerut scuze…

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s