Jung In Sun și Kang Min Hyuk din CNBLUE dau o nouă șansă iubirii în “How To Be Thirty”

Jung In Sun And CNBLUE’s Kang Min Hyuk Take A Second Shot At Love In New Stills For “How To Be Thirty”

K-drama “How To Be Thirty” a lansat noi fotografii adorabile cu Jung In Sun și Kang Min Hyuk din CNBLUE.

“How To Be Thirty” este o poveste romantică care se prezintă realist munca și viața amoroasă a trei femei de 30 de ani. Povestea începe atunci când autoarea de webtoon-uri Seo Ji Won (Jung In Sun) se întâlnește cu editorul ei Lee Seung Yoo (Kang Min Hyuk), care este, de asemenea, prima ei dragoste din școală. Având cele două elemente ale „primei iubiri” și „găsirea iubirii la locul de muncă”, serialul este pregătit să ofere o descriere reală a modului în care ar putea arăta iubirea celor de treizeci de ani. 

Fiind de aceeași vârstă, se așteaptă ca Jung In Sun și Kang Min Hyuk să afișeze o chimie fantastică. Jung In Sun a arătat deja cât de adorabilă este prin actoria și emisiunile de divertisment la care a participat în trecut, iar Kang Min Hyuk afișează o imagine mult mai matură după ce s-a întors din armată. Se pare că cei doi actori se potrivesc perfect cu personajele lor respective și aceasta înseamnă că serialul “How To Be Thirty” va deveni cât se poate de real. 

În noile poze ale dramei,  cei doi par să se completeze perfect. O fotografie îi arată privindu-se unul la altul și zâmbind, în timp ce fac un selfie împreună sub soarele cald. Într-o altă poză, cei doi împart o umbrelă într-o noapte ploioasă, privindu-se unul pe celălalt cu căldură. Aceste momente ridică așteptările publicului cu privire la momentele de dragoste pe care cei doi le-ar putea trăi pe micile ecrane.

Un element care atrage atenția în mod deosebit este diferența de înălțime dintre Jung In Sun și Kang Min Hyuk. Lângă Kang Min Hyuk, care este înalt și are un trup atletic, Jung In Sun pare micuță și adorabilă. Diferența de înălțime evidențiază aspecte unice, cum ar fi unghiul din care se uită unul spre celălalt și modul în care Kang Min Hyuk se apleacă pentru a se potrivi cu înălțimea lui Jung In Sun atunci când face o poză împreună. Vibrațiile lor similare îi fac să devină candidați serioși pentru cel mai nou cuplu atrăgător din punct de vedere vizual.

“How To Be Thirty” va avea 15 episoade de câte 20 de minute fiecare și va fi difuzat începând cu 23 februarie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s