Jungwoo și Doyoung din NCT vorbesc despre prietenia lor

NCT’s Doyoung And Jungwoo Talk About Their Friendship And Teamwork

Doyoung și Jungwoo din NCT au participat recent la un interviu organizat de Cosmopolitan, unde au împărtășit câteva gânduri despre relația lor de prietenie și munca în echipă.

Cei doi membrii au participat recent la o ședință foto, iar mai apoi au acceptat invitația de a participa la un interviu. În timpul ședinței, s-a putut observa cu ușurință chimia dintre aceștia și modul cum cooperează. Când a fost întrebat cum a fost să lucreze cu Doyoung, Jungwoo a răspuns: „Ador acest lucru. După cum ați putut observa, chimia dintre noi este puternică, iar fanilor le place asta. Acesta este un motiv pentru care aș dori să am multe proiecte alături de Doyoung pe viitor.”

Cei doi au foarte multe lucruri în comun, fapt care i-a determinat să formeze o astfel de prietenie strânsă. Doyoung a mărturisit că iubește să își arate afecțiunea față de Jungwoo, făcând asta de câte ori are ocazia. „Când devin anxios pe baza unei situații dificile, pot avea încredere că Jungwoo e aici pentru mine. Este ca fratele meu mai mic. Reușește de fiecare dată să mă calmeze și să mă facă să râd. Mă simt bine alături de el. Deși este mai mic ca mine la vârstă, pot spune că avem aceeași gândire.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s