Song Hye Kyo devine prima ambasadoare coreeană a mărcii Fendi

Song Hye Kyo Becomes 1st Korean Ambassador For Luxury Brand Fendi

Brandul de lux Fendi a anunțat colaborarea cu actrița Song Hye Kyo.

Anunțul a fost făcut în data de 15 februarie, atunci când o sursă a bradului Fendi a precizat următoarele:  “Song Hye Kyo este modelul de frumusețe al acestei generații care întruchipează atitudinea de bunătate, putere și încredere. Ea se potrivește bine cu valorile pe care le apreciază Fendi.”

Song Hye Kyo prezintă bine aceste calități în pozele din revista Harper Bazaar Korea care va apărea în luna martie, în niște fotografii superbe realizate printr-o colaborare specială cu Fendi. 

Interviul care a urmat ședinței foto a evidențiat spiritul liber al vedetei, dar și personalitatea ei echilibrată. Aceasta a comentat: “Deși lucrurile par frumoase din afară, atunci când sunt în străinătate și lucrez cu regizori și actori respectabili, nu a fost ușor să fiu în cultura lor, având abilități de limbi străine imperfecte. Dar pentru că niciodată nu am participat la lucrări doar pentru că am fost împinsă de la spate, ci mai degrabă pentru că așa am vrut eu, cred că am urmat un drum bun. Chiar și așa, am multe lipsuri. Actoria devine mai dificilă cu cât joc mai mult.”

Ea a adăugat: “Pe măsură ce îmbătrânesc și abordez roluri mai mature, știu că odată cu ele vin și mai multe așteptări. Înainte credeam că actoria va deveni mai ușoară când voi avea 30 de ani, dar cred că atunci eram mai relaxată. Devine din ce în ce mai greu, și încă mai am de parcurs un drum lung.”

 

Sursa

Un gând despre „Song Hye Kyo devine prima ambasadoare coreeană a mărcii Fendi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s