Jinyoung din B1A4 ar putea juca împreună cu Cha Tae Hyun într-o comedie romantică

B1A4’s Jinyoung In Talks Along With Cha Tae Hyun To Star In New Rom-Com

Jinyoung din B1A4 negociază pentru revenirea pe micile ecrane, și nici nu a revenit încă oficial din armată!

Pe 16 februarie, Sports Chosun a anunțat că Jinyoung va juca rolul principal în noua dramă KBS2 “Police Academy” (titlu de lucru). Ca răspuns, o sursă de la BB Entertainment a dezvăluit că: “Police Academy” este unul dintre proiectele pentru care Jinyoung le analizează oferta de a participa ”.

“Police Academy” este un serial mult așteptat de publicul sud corean. Este o dramă de tip comedie romantică despre tinerii din cadrul academiei de poliție. Povestea este despre Kang Sun Ho, în vârstă de 19 ani, care a trăit o viață fără mari dorințe, regăsindu-și visele și dragostea cu ajutorul profesorului Yoo Dong Man și al prietenilor pe care îi întâlnește la academia de poliție.

Jinyoung este în discuții pentru a-l interpreta pe Kang Sun Ho, un infractor prins pentru hacking care devine student în primul an la academia de poliție. Când Kang Sun Ho avea 10 ani, și-a pierdut ambii părinți într-un accident de mașină. De atunci, el a deschis ochii la realitate și s-a maturizat rapid, crescând fără nicio dorință. Cu toate acestea, el găsește în cele din urmă ceva ce vrea să facă după ce vede o fată plângând de frustrare la primirea unei medalii de argint în loc de o medalie de aur.

Anterior, în decembrie, s-a raportat că Cha Tae Hyun a fost, de asemenea, în discuții pentru a juca în dramă. O sursă a agenției Cha Tae Hyun, Blossom Entertainment, a dezvăluit la acea vreme: „Cha Tea Hyun a primit o ofertă de a juca în noua dramă “Police Academy”, iar în prezent se află în stadiul de revizuire a ofertei.”

Jinyoung a debutat în 2011 ca membru al trupei B1A4 și a jucat în mai multe drame, inclusiv „Love in the Moonlight” și „My First First Love”, și în filme cunoscute precum „Miss Granny” și „The Dude in Me”. Jinyoung s-a înrolat în armată în iunie 2019 ca lucrător în serviciul public și va fi lăsat la vatră în aprilie. După eliberarea sa, Jinyoung se va transfera la BB Entertainment și își va continua activitățile cu agenția.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s