Rapperul E-Sens își exprimă furia cu privire la chinezii care revendică hanbok-ul și kimchi

Rapperul E-Sens îi avertizează pe internauții chinezi să nu își mai însușească portul tradițional coreean și mâncărurile specifice.

E-Sens s-a săturat să vadă tot mai mulți internauți chinezi scriind despre hanbok și kimchi ca fiind ale lor. Rapperul a postat o serie de mesaje pe Instagram Story în data de 15 februarie, începând în următorul fel: „Sper că ați avut cu toții un An Nou Lunar fericit. Nu este hanfu. Este hanbok.

Acesta a continuat: „Hoți nebuni puși pe ceartă. Toți oamenii care cred că hanbok-ul este chinez, treziți-vă. Aparține Coreei.” În altă poveste, acesta a scris: „Vor începe să spună că genul hip-hop a început în China și nu în America?

De asemenea, a scris „Hanbok-ul este coreean” atât în coreeană, cât și în chineză, pentru ca internauții chinezi să înțeleagă. La puțin timp, E-Sens a amintit: „Am găsit ceva foarte amuzant. Se spune că chinezii au boicotat kimchi când au boicotat cultura coreeană? Este adevărat????

E-Sens a dezvăluit că unii internauți chinezi obișnuiau să îl ridiculizeze spunând: „Mănâncă niște kimchi.” Acesta a explicat: „Unii obișnuiau să își bată joc de mine spunând să mă duc să mănânc kimchi, iar acum îl revendică.

Internauții coreeni au fost încântați de modul în care a luat inițiativă și a vorbit despre această problemă, lăsând comentarii precum: „Acesta este hip-hop adevărat”, „Uau, foarte bine”, „Așa cum era de așteptat de la E-Sens”, „Traduceți asta!”, „Îmi place foarte mult că a făcut asta”, „Îi iubesc postările” sau „Nu te pui cu E-Sens.

Există o adevărată problemă între China și Coreea, mai ales că mulți chinezi au început să revendice elemente din cultură coreeană. Pe 15 februarie, actrița Kim So Hyun a postat o poză în hanbok, iar internauții chinezi s-au grăbit să lase comentarii precum: „Este un hanfu chinezesc, dă-l jos”, „Mulțumim că promovezi hanfu-ul chinezesc” sau „Dă jos acel hanfu pentru că aparține Chinei”.

sursă

Un gând despre „Rapperul E-Sens își exprimă furia cu privire la chinezii care revendică hanbok-ul și kimchi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s