Sowon din GFRIEND ne arată ce se află în geanta sa într-o zi obișnuită

Te-ai întrebat vreodată ce lucruri are în geantă un idol feminin? Sowon din GFriend dezvăluie obiectele purtate cu ea mereu.

Sowon este cunoscută ca fiind foarte amabilă și deschisă cu toate persoanele din jurul său, mai ales cu fanii trupei GFRIEND. Recent, artista a răspuns unei întrebări foarte mult adresate, anume ce are în geantă? A zâmbit, apoi a decis să le satisfacă fanilor curiozitatea, prezentând astfel obiectele pe care le are la îndemână întotdeauna. Videoclipul a fost postat pe contul oficial de YouTube al trupei.

Deși Sowon consideră că geanta sa este una mică, celelalte membre glumesc spunând că artista poartă cu ea o poșetă imensă.

GFriend SoWon Shows What She Carries In Her Bag On A Daily Basis

Pentru început, Sowon ne-a prezentat nelipsitele lentile de contact. Pe carcasa acestora a scris numele culorilor pentru a se asigura că nu le încurcă când este grăbită. Apoi, următorul obiect a fost peria sa de păr, urmată de elastice în cazuri de urgență. Printre celelalte obiecte prezentate în videoclip se enumeră și căștile airpods, parfum și cremă pentru protecție solară.

Puteți urmări videoclipul artistei mai jos:

sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s