Tiffany din Girls’ Generation obține un rol într-un musical

Tiffany din Girls’ Generation va juca în musicalul numit „Chicago”!

În data de 16 februarie, agenția de producție muzicală SeenSee a decis să ofere mai multe informații despre noul lor musical „Chicago”. Pentru rolul lui Roxie Hart (protagonista) au participat multe doritoare, însă cea care l-a obținut a fost Tiffany din Girls’ Generation, spre surprinderea fanilor.

Agenția a adăugat: „Tiffany Young ne-a impresionat foarte mult. Pentru a obține acest rol, aceasta a muncit cu multă pasiune. A trecut printr-o serie de probe destul de dificile, la fel ca ceilalți candidați. Competiția a fost destul de ridicată, însă aceasta nu s-a dat bătută. Am apreciat foarte mult efortul său”.

Tiffany a mărturisit încântată: ,,Am așteptat cu nerăbdare să am posibilitatea de a mă întoarce în lumea teatrului. Acest musical a fost unul pe care l-am apreciat din prima clipă, iar asta m-a determinat să obțin rolul. Sunt foarte onorată să o reprezint pe Roxie. Dacă aș alege un cuvânt care să descrie acest personaj, aș alege cuvântul visătoare. Mă regăsesc în personalitatea lui Roxie”.

Musicalul va avea loc în perioada 2 -18 aprilie. Până atunci, artiștii se vor pregăti foarte bine pentru a încânta publicul cu mult așteptata revenire pe scenă.

Sursa:allkpop.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s