Un avocat dezvăluie un caz ridicol de defăimare în care Park Ji Hoon a fost acuzat de bullying în timpul școlii

Avocatul lui Park Ji Hoon a dezvăluit un caz ridicol în care artistul a fost acuzat de bullying.

În data de 14 februarie, avocatul Ko Seung Woo de la compania Gangnam LLC a postat pe un blog unde discută despre industria de divertisment un caz ridicol din 2017, în care Park Ji Hoon a fost acuzat de bullying. Acesta a început prin a spune că a fost primul caz în care l-a reprezentat pe Park Ji Hoon.

Deși știam că nu eram eu ținta tuturor acelor comentarii malițioase și acuzații, tot am simțit cum sănătatea mintală îmi este afectată din cauza acelor cuvinte pline de venin.

Persoana care a început totul și-a început acuzațiile în felul următor: „Am început să scuip ecranul încă de când a apărut Park Ji Hoon. Park Jji, dacă citești asta, pregătește-te să fii distrus. Să te temi de răzbunarea mea.” În continuare, acesta a explicat cum a fost hărțuit de Park Ji Hoon în gimnaziu. Poliția a investigat cazul și a ajuns la concluzia că acea persoană nu avea nicio legătură cu artistul.

Ko Seung Woo a scris:

S-a dovedit că făptașul era un bărbat în vârstă de 28 de ani, care a inventat toată povestea „pentru a se distra”. Era un om obișnuit care lucra la birou și care nici măcar nu trăia în apropierea lui Park Ji Hoon.

Park Ji Hoon a devenit cunoscut după apariția la „Produce 101” și după ce a făcut parte din grupul Wanna One. Când acuzațiile false au apărut, acesta avea doar 18 ani.

sursă

Un gând despre „Un avocat dezvăluie un caz ridicol de defăimare în care Park Ji Hoon a fost acuzat de bullying în timpul școlii

  1. Dumi

    Ce plini de răutate sunt unii…si uite asa distrug viata si sănătatea psihică unui artist care nu e destul ca lucreaza din greu pentru visul lui. E oribil ce se intampla…

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s