Yugyeom din GOT7 semnează cu AOMG

GOT7’s Yugyeom Officially Signs With AOMG + Unveils Dance Video

Yugyeom din GOT7 este, în mod oficial, un artist sub tutela AOMG!

În data de 19 februarie conform fusului orar al Coreei de Sud, AOMG a anunțat că Yugyeom s-a alăturat celorlalți artiști ai agenției de hip hop și R&B. AOMG l-a întâmpinat pe Yugyeom, declarând: „Suntem aici pentru a anunța că Yugyeom a semnat oficial cu AOMG pentru a continua împreună. Vă rugăm să urmăriți viitoarele activități muzicale ale lui Yugyeom împreună cu AOMG.”

Împreună cu anunțul, agenția a dezvăluit și un videoclip vizual în care Yugyeom dansează pe melodia „FANCHISE”, o colaborarea a lui Travis Scott cu Young Thug și M.I.A., și pe care îl puteți urmări mai jos!

Agenția AOMG a fost înființată de către Jay Park în 2013, iar Yugyeom se alătură unui grup vast de artiști printre care se numără Jay Park, Lee Hi, Simon Dominic, Gray, LOCO, Cha Cha Malone, ELO, Code Kunst, Won Won Jae, Punchnello și mulți alții.

Yugyeom a debutat ca membru al trupei GOT7 în anul 2014, iar grupul masculin și-a încheiat colaborarea cu JYP Entertainment în luna ianuarie drept consecință a expirării contractelor membrilor.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s