Grupurile de fete din industria K-pop cu cele mai dificile coregrafii

Coregrafiile pentru grupurile de fete din industria K-pop sunt similare, uneori chiar mai dificile decât coregrafiile grupurilor de băieți.

Cu mișcări intense și precise care atrag atenția publicului, următoarele grupuri de fete au unele dintre cele mai complexe compoziții coregrafice din industrie.

  • Girls’ Generation

Grupul odată intitulai „Nation’s Girl Group” (grupul de fete al natiunii) nu și-a câștigat renumele fără motiv. Considerând că Girls’ Generation nu este doar un grup feminin de la care grupurile tinere se inspiră de generații întregi ci și o comoară a industriei K-pop, putem spune că succesul lor dăinuie încă. Până și astăzi coregrafiile melodiilor celebre „Catch Me If You Can,” „You Think” și ale multor altora reprezintă o provocare în a fi puse în scenă.

 
  • LOONA

LOONA are unele dintre cele mai dificile coregrafii iar în ciuda complexității acestora, acest grup de 12 membre prezintă o sincronizare perfectă. Acest lucru este posibil datorită încrederii de sine pe care fiecare membră în parte o are și datorită lucrului impecabil în echipă.

 
  • ITZY

Nu este o surpriză faptul că ITZY se află pe această listă. Cea de-a 4-a generație de K-pop este formidabilă, prezentând melodii revoluționare, concepte unice și coregrafii dificile. ITZY sunt cunoscute datorită mișcărilor foarte puternice și rapide pe care membrele le execută cu o ușurință nepământeană.

 
  • GFRIEND

GFRIEND nu numai cu au o discografie bogată, dar au și spectacole incredibile, pline de detalii unice. Acest lucru oferă coregrafiilor un detaliu excepțional și le face greu de copiat. Cu toate că stilul acesta de dans este dificil, membrele par a nu avea probleme în a executa fiecare mișcare.

 
  • DREAMCATCHER

Dreamcatcher încorporează în muzica lor un număr mare de genuri. Acest lucru se transmite către coregrafiile grupului care sunt fără dar și poate unele dintre cele mai complexe coregrafii din industrie. „ Scream ” , „ Déjà vu ” , „ Black or White ”, „ Chase Me ” și „ Endless Night ” sunt unele dintre cele mai antrenante coregrafii ale fetelor.

 
  • TWICE

Încheiem această listă cu actualul grup intitulat „Nation’s Girl Group” din Coreea de Sud, TWICE. În ansamblu, TWICE are un stil foarte specific atunci când vine vorba de prestațiile lor, caracteristicile acestora fiind grația,  expresiile faciale puternice, dar blânde, feminitatea și mișcările pline de eleganță. Coregrafiile lor sunt intimidante și greu de ignorat.

 

Care este coregrafia voastră preferată?

Sursa

Un gând despre „Grupurile de fete din industria K-pop cu cele mai dificile coregrafii

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s