Jellyfish Entertainment anunță oficial că Minchan din VERIVERY nu va participa la această revenire

Jellyifish Entertainment vine cu o declarație oficială privind poziției lui Minchan și viitorul comeback al trupei VERIVERY.

Pe 21 februarie, agenția de divertisment a anunțat: „Din cauza problemelor de sănătate, Minchan nu va participa la promoțiile pentru noul album (al trupei VERIVERY), iar grupul va promova temporar cu șase membri.”

Agenția a continuat: „Vom face tot posibilul să ne asigurăm că Minchan se va recupera rapid. Cerem să îl susțineți, în timp ce el se va concentra pe tratament, dar să susțineți și VERIVERY, care s-au pregătit din greu pentru această revenire.”

În luna octombrie a anului trecut, Minchan a luat o pauză din motive de sănătate, după ce au apărut mai multe simptome de anxietate, și s-a anunțat că va suspenda temporar toate activitățile pentru a se concentra pe tratament.

Între timp, VERIVERY va reveni cu un album single pe 2 martie. După trigolia „FACE it” de anul trecut, grupul va începe un nou capitol numit „SERIES ‘O'”, unde ‘O’ simbolizează spațiul întunecat ce se ascunde în fiecare dintre noi.

sursa: soompi

2 gânduri despre „Jellyfish Entertainment anunță oficial că Minchan din VERIVERY nu va participa la această revenire

 1. krl1264 Autor post

  deci azi dimineață Minchan a dat un semn de viață fără intermediari și… okay asta e foarte sweet din partea lui😍

  Hi Verrers! a trecut ceva vreme! îmi pare atât de rău că nu am ținut legătura pentru o perioadă atât de lungă, de când am luat o pauză. cred că s-a întâmplat pentru că m-am concentrat prea mult pe odihnă și tratament. nu pot să vă spun exact cu ce mă ocup acum, dar vreau să vă întâlnesc într-o condiție mai bună, de aceea sunt in pauză. îmi pare rău că nu v-am scris mai înainte, probabil ați așteptat mult timp.
  voi fi înapoi într-o condiție mai bună, deci așteptați un pic! recent, sunt acasă. citesc cărți, fac exerciții, cânt la chitară, privesc animații și desenez. și petrec timpul cu membrii. ei au muncit din greu pentru acest album, deci fiți pregătiți să-i susțineți! e foarte cool! eu deja l-am ascultat!
  mă voi însănătoși rapid sa vin lângă belbel și verrers! doar așteptați un pic ❤️ va sunt mereu recunoscător și va iubesc ❤️
  (postare din fancafe)

  el e un dulce💕
  dar jellyfish rămâne 👎😤😤

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s