Doi internauți o acuză pe Chuu din LOONA de bullying!

Chuu din LOONA este acuzată de intimidare în timpul școlii.

Se pare că această controversă ia amploare în această industrie pe zi ce trece, iar internauții au acuzat o altă vedetă coreeană de bullying.

Pe 22 februarie, un internaut a creat o postare pe portalul Nate Pann, susținând că a fost agresat de Chuu din LOONA. Acesta declară că a fost hărțuit de membra acestei trupei în timpul liceului și a postat o dovadă pentru a arată că a mers la aceeași liceu.

Cel care a creat postarea a declarat că a fost agresat de Chuu în liceu: „Chuu mă invita alături de grupul ei pentru a mă blestema și a mă amenința. Au fost momente când m-a oprit în fața școlii și m-a înjurat doar pentru că mă duceam spre casă. Apoi, nu am putut merge la masa de prânz, așa că am rămas singur în clasă. Când profesorul m-a întrebat dacă totul este în regulă, nu am putut spune nimic în acel moment. Mă simt jalnic pentru că nu am fost în stare să aduc dovezi cu privire la acele momente.”

Persoana care a creat postarea a continuat să spună că a întrebat-o pe Chuu de ce o intimidează: „Am întrebat-o care e motivul pentru care îmi face toate astea. Mi-a spus că în acele clipe în care stăteam în fața casei ei, îmi spunea că trebuie să plece acasă. Eu de fiecare dată îi ziceam: „Mama ta trebuie fie îngrijorată pentru tine”. Mi-a zis că aceste cuvinte o deranjau”.

Internautul a mai dezvăluit că Chuu îi fura obiectele, o ridiculiza spunând că miroase și își bate joc de ea în fața întregii clase: „Chuu nu m-a lovit sau mi-a luat bani, dar aceste acte le consider agresiune școlară. Oamenii care spun că Chuu nu arată ca o persoană care ar face asta, le fac mult rău victimelor…”

De asemenea, un alt internaut a avut curajul să pretindă că Chuu l-a agresat în timpul școlii. Acesta a scris: „Mă întreb de ce oare nu apare nimic despre faptul că Chuu a fost o agresoare. Sincer, am absolvit aceeași școală gimnazială cu Chuu și am fost în aceeași clasă cu ea. Și am fost și agresat… Bullying nu înseamnă neapărat că agresorul își lovește victima. Știu că Kim Ji Woo are o imagine bună, iar oamenii care nu cunosc multe despre ea, nu vor ști că și-a intimidat victimele. Și sunt foarte mulți copii pe care i-a agresat. Dar este o fire șireată pentru că se folosește de alte persoane pentru amenințări și vorbe urâte. Am fost în aceeași clasă timp de doi ani și chiar mi-am dorit să mor. După ce i-am spus profesoarei tot ce mi-a făcut Chuu, am scris doar o mărturie, iar școala nu a făcut nimic. Începând cu al doilea sau al treilea an, a început să-și schimbe imaginea, spunând că va deveni idol. Am multe lucruri și pot dovedi că și-a intimidat victimele. S-ar putea să fie o bună prietenă pentru ceilalți, dar pentru victimele ei, este o persoană groaznică”.

Sursa: allkpop.com

2 gânduri despre „Doi internauți o acuză pe Chuu din LOONA de bullying!

  1. Pingback: BlockBerryCreative va lua măsuri legale împotriva internauților care răspândesc acuzații false despre Chuu din LOONA | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s