JYP Entertainment emite o declarație în care ia atitudine contra internauților care l-au acuzat pe Hyunjin din Stray Kids de bullying

JYP Entertainment Issues Statement Regarding School Violence Allegations Against Stray Kids’ Hyunjin

Câțiva internauți l-au acuzat pe Hyunjin din Stray Kids de violență verbală și fizică în timp ce se afla la școală. Agenția le răspunde acestora!

În data de 22 februarie, un internaut anonim a postat o acuzație, menționând numele lui Hyunjin din Stray Kids. Anonimul denumit A a mărturisit că a primit un rol la o anumită agenție, fapt pentru care a fost bucuros. Totuși, a ținut acest lucru ascuns față de prieteni sau colegi, dar Hyunjin a aflat. Ca urmare, acesta a decis să îi adreseze multe întrebări referitoare la agenție și rol, deși A refuza să îi răspundă. Internautul susține că după asta, artistul s-a înfuriat urmând să-l agreseze verbal și să-l amenințe că va debuta înaintea lui.

A a mai adăugat: „Au existat două motive pentru care Hwang Hyun Jin m-a urât mereu și a încercat să mă transforme într-un proscris. După spusele lui, primul motiv ar fi faptul că l-am deranjat cerându-i să închidă ușa clasei (am făcut asta pentru că banca lui era așezată lângă ușă). Al doilea motiv ar fi o masă de prânz. Am avut o perioadă când la școală nu era suficientă mâncare, iar colegii de serviciu la cantină nu puteau servi masa. Într-o zi, am primit mai multă mâncare și am împărțit-o cu prietenul meu. Văzând acestea, Hyunjin a spus că este vina mea că am primit prea multă, iar din cauza asta ceilalți elevi nu au putut servi prânzul. În altă zi, el și prietenii lui m-au invitat în grupul lor, unde m-au batjocorit și insultat în mod sexual, aducând insulte și familiei mele”.

După controversa creată, agenția JYP Entertainment a publicat un mesaj care face referire la acuzația respectivă:

Bună ziua! Aici sunt cei din JYPE!

Vă scriem o declarație referitoare la problemele legale de artistul nostru Hwang Hyun Jin și la zvonurile care se răspândesc în diverse comunități online.

În primul rând, compania noastră face tot posibilul de a dezvălui adevărul cu privire la această situație. Vom asculta părerile oamenilor de la școala unde a învățat artistul nostru. Ne gândim, de asemenea, să discutăm direct cu autorul postării și să ajungem împreună la o concluzie.

Cu toate acestea, am confirmat faptul că unele acuzații nu sunt adevărate și am aflat identitatea persoanelor care încearcă să producă rele în viața personală a lui Hyun Jin. Vom face o investigație detaliată asupra acestei probleme, cu scopul de a afla adevărul. Vom face tot posibilul să protejăm imaginea artistului, în cazul în care toate acuzațiile sunt false, urmând să luăm puternice măsuri juridice, oricare ar fi răspunsul final. Nu suntem de acord cu răspândirea unor știri false. Mulțmim”.

sursa: soompi

10 gânduri despre „JYP Entertainment emite o declarație în care ia atitudine contra internauților care l-au acuzat pe Hyunjin din Stray Kids de bullying

 1. mariagrafu

  Ce au unii in ultimul timp ?? Am citit si recitit o mulțime de acuzați impotriva la idoli . Dar trecutul e trecut , iar actiunile de atunci au fost pe baza copilăriei lor , să fim sinceri acum , nimeni nu e usa de Biserica … Asa ca in loc sa arunce zvonuri false sau să dezgroape trecutul pentru că ei nu au succes mai bine ar lasa idoli in pace .

  Apreciază

  Răspunde
  1. hyunamyou

   De la nu a fi pur si simplu usa de Biserica si la a hartui pe cineva este o diferenta mare, oamenii tot folosesc expresia asta gresit. Acum ma rog, daca nu ti s-a intamplat, nu are de ce sa iti pese…

   Apreciază

   Răspunde
 2. tsukiko2002

  Nu i-au apărarea celor care chiar sunt vinovați în niciun caz celor care chiar au avut astfel de acțiuni, dar deja este prea mult, mult prea mult. În fiecare zi văd câte un idol nou care este acuzat. Cel mai tare mă enervează faptul că, dacă chiar este adevărat, de ce nu a vorbit atunci când a aflat ca debutează. De ce acum? După mulți ani de la debut, poate da, să zicem că au așteptat să fie celebri ca să le strice reputația, dar de ce acum când sunt acuzați și alții. Încep să cred că unii chiar caută atenție și popularitate, adică sincer coreenii ar fi în stare de așa ceva, iar acest lucru mă dezgusta. Și nu nu i-au apărarea celor vinovați, mereu am fost împotriva bullying-ului.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Pingback: Hyunjin din Stray Kids va fi înlocuit de Yeji din ITZY la „Music Core” în această săptămână | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s