Wonho realizează un graffitti muzical în melodiile de pe noul album

 

Wonho își găsește noi culori muzicale, sexy și intense, așa cum arată și fragmentele melodiilor de pe mini-albumul „LOVE SYNONYM (#2). RIGHT FOR US” + alte detalii.

Wonho a lansat astăzi fragmente ale celor 8 melodii noi cu care va reveni solo în 26 februarie. Așa cum a promis, cântecele arată o schimbare de ton în muzica idolului și dezvăluie o latură mai matură, misterioasă și sofisticată muzical, cu elemente mult mai sexy și provocatoare și versuri explicite care surprind, și cu niște filmări în care își etalează calitățile vizuale de excepție.

 

Artistul folosește multe expresii în limba engleză, pe alocuri fraze întregi, cu siguranță pentru a comunica mai bine cu fanii săi internaționali. De asemenea, tonul vocii sale din varianta în limba engleză a lui „LOST” este o supriză demnă de remarcat.

Varianta în coreeană de la „LOST”, melodia de titlu, este despre o iubire pe care o pierzi: „Nu vreau să vorbesc/ Nu vreau să mă cert/ Nu vreau să mă joc/ Nu te pot uita/ Vreau să văd doar/ Acum nu mai trece pe la mine/ Am pierdut acest moment/ Când îmi era dor de tine/ Pierdut „.

Devil” pare o melodie despre seducție: „Udat în extaz/Tu încă mă domini/ Mai intim/Eu te trezesc din somnul tău interior/ Prins între bine și rău „. 

Refrenul de la „Ain’t About You” pare a fi o amintire a unei relații problematice: „Nu este vorba despre tine * 4/ Cum stai afară până la 4:00/ Cum nu-mi poți spune unde ai fost/ Du-te și scoate-ți  rahatul ăla din cap/ Nu este vorba despre tine „.

Două melodii dulci sunt dedicate fanilor WENEE: „WENEED” , un joc de cuvinte, și „Flash”, melodie deja interpretată live într-un concert. Prima vorbește despre nevoia de a ne avea unii pe alții (seamănă puțin ca mesaj cu „Someones Someone” de la MONSTA X) și „Flash” este lumina fanilor care a salvat întunericul idolului, cele două completându-se ca simbolistică superb.

Vom putea descoperi ce alte surprize ne oferă talentul de compozitor și scriitor al lui Wonho, care a participat în mare parte și la acest album, în 26 februarie.

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s