Chung Ha recunoaște că nu a avut nicio pauză în ultimii 5 ani

CHUNG HA

Chung Ha a mărturisit că prima ei pauză din ultimii 5 ani a fost atunci când a avut COVID.

În episodul din 22 februarie al emisiunii de pe KBS „Ask Us Anything Fortune Teller”, la care a apărut ca invitată, artista K-pop a povestit că ultima pauză de 2 săptămâni pe care a avut-o a fost datorată virusului COVID-19, fiind prima dată când a luat o pauză de la muncă în aproximativ cinci ani,

În timpul discuției, Chung Ha a menționat că a fost testată pozitiv pentru COVID-19 în decembrie. „Sunt complet bine acum. Am fost fără simptome și când am avut-o. Am avut noroc”. Ea a continuat: „Când am fost pusă în carantină la o unitate timp de două săptămâni, mi-am dat seama că era prima oară când făceam o pauză de tot în aproximativ cinci ani. Până atunci am tot lucrat.”

Apoi, vedeta a dezvăluit că a leșinat odată imediat după promoțiile cu „Gotta Go”. Ea a spus: „M-am controlat la spital. Rezultatul a arătat că inima mea era puțin mai mică decât media și că m-am născut slabă. Au existat de fapt momente în care am vomitat doar după o sesiune de fotografii în aer liber care a durat o zi întreagă .”

Ea a continuat: „Nici ochii mei nu sunt prea bine, așa că obișnuiam să mă încrunt din cauza luminii și unii oameni mă înțelegeau greșit din cauza asta.”

Anul trecut, lansarea albumului lui Chung Ha a fost amânată, acesta având loc în cele din urmă pe 15 februarie. Artista a vorbit și despre acest lucru: „Albumul meu a fost lansat acum, nu știu exact ce am, dar simt multă presiune în aceste zile că nu pot dormi bine. Am doar două ore de somn în fiecare zi. Cred că responsabilitatea și presiunea vin din faptul că compania mea a pornit exclusiv de la mine și încă se bazează foarte mult pe mine. Membrii personalului chiar mi-au mulțumit că le-am dat de lucru înainte”.

Ea a adăugat: „M-am simțit atât de recunoscătoare. Dar uneori, vreau să-mi iau ceva timp liber. Când mă gândesc la astea , totuși, sunt ca„ Nu, nu mă pot opri. Dacă iau o pauză, s-ar putea să le fie greu.'”

Chungha a debutat cu grupul proiect I.O.I în mai 2016. După despărțirea grupului, ea a devenit artistă solo

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s