G-Dragon a explicat în trecut motivul pentru care nu recunoaște relațiile sale amoroase

기사 대표 이미지:[SBS Star] G-DRAGON Shares Why He Does Not Like to Go Public with His Relationship

Un interviu mai vechi în care membrul Big Bang recunoaște că nu vrea să ofere prea multe informații despre viața lui amoroasă reiese la suprafață în urma zvonurilor despre o relație între G-Dragon și Jennie din BLACKPINK.

Pe 24 februarie, Dispatch a dezvăluit publicului fapul că G-Dragon și Jennie se întâlnesc. Potrivit portalului, cei doi se văd de aproximativ un an.  La puțin timp după, agenția artiștilor, YG Entertainment, a oferit un comunicat vag în care a precizat că ar fi dificil să confirme știrile, având în vedere faptul că este vorba de viețile private ale artiștilor săi. Puțin diferit față de comunicatul lansat atunci când Jennie și Kai din EXO au fost surprinși la o întâlnire. Atunci agenția a recunoscut faptele.

Fanii lui G-Dragon au găsit acum un interviu mai vechi al lui G-Dragon care ar putea explica atitudinea misterioasă a agenției YG. În filmarea respectivă, megastarul a spus: „Cred că faptul de a confirma nu ține de viața personală. Dar mulți oameni știu cine sunt. Dacă aș confirma pur și simplu știrile, cred că fata cu care ies ar fi afectată mai negativ de întreaga poveste decât mine.” 

Acesta a rezumat: „Dar dacă totuși fata și-ar dori să iasă public să recunoască relația, sunt total pentru asta. Aș recunoaște că ne întâlnim, dar dacă nu ar fi ăsta cazul, atunci mda…”

La final, el a mai spus: „Publicul poate că are dreptul să știe adevărul, dar nu cred că am responsabilitatea să le povestesc despre viața mea amoroasă.”  

Sursa: sbs.star

Un gând despre „G-Dragon a explicat în trecut motivul pentru care nu recunoaște relațiile sale amoroase

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s