Taemin vorbește despre propriul stil muzical, trupa SHINee și altele

Taemin Talks About Pursuing His Own Style Of Music, Promoting As SHINee, And More

Taemin din SHINee vorbește deschis despre planurile sale într-un interviu!

Recent, artistul a participat la un pictorial realizat de revista Dazed Korea în data de 23 februarie. După realizarea fotografiilor, acesta a fost invitat să răspundă la câteva întrebări.

Taemin a fost rugat să descrie tipul de muzică cel mai potrivit personalității sale: „Aș alege un hibrid. Nu vreau să mă las caracterizat doar de un trend. Deși trendurile sunt importante, aș vrea să adaug puțină originalitate; un fel de pată de culoare. Vreau să simt acel sentiment, când știu că am îmbinat multe stiluri până am creat ceva unic, al meu. Desigur, nu aș vrea să pierd activitatea fanilor mei, însă nu mă voi lăsa constrâns de tendințele muzicale.”

Mai apoi, artistul a adăugat: „Mulți oameni mă sfătuiesc să produc muzică ușoară de ascultat și să mă axez pe refren. Cu toate acestea, nu vreau să opresc ce am început. Îmi place să produc ceva original, iar oamenii să se gândească la mine când aud respectivul stil. Chiar dacă par egoist, asta este ceea ce îmi doresc.”

Când a fost întrebat despre trupa SHINee, acesta a mărturisit: „Băieții sunt foarte bine, iar asta mă face fericit. Simt că toți membrii sunt pregătiți să muncească din greu pentru proiecte. De aceea, toți simțim că avem nevoie de un ritm comun pentru a lucra împreună. Având în vedere că este prima oară după mult timp când am decis să ne adunăm cu toții, fiecare are multe planuri în gând. Ne-am sugerat unii altora diverse chestii, cum ar fi diferite spectacole sau deschiderea unor canale de YouTube. Trebuie să facem un compromis, chiar dacă sună distractiv.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s