Hani vorbește despre curiozitatea pentru bărbați mai tineri și mărturisește că îi e dor de membrele EXID

EXID’s Hani Talks About Wanting To Date A Younger Guy For 1st Time + Missing Her Bandmates

Hani vorbește despre tipul de bărbați cu care vrea o relație, dar și despre dorul de colegele sale din EXID.

Pe 25 februarie, Hani a fost invitată la emisiunea radio „Kim Young Chul’s PowerFM” de pe SBS Power FM, acolo unde a vorbit despre noua dramă în care joacă, „How To Be Thirty”. Aceasta joacă personajul lui Lee Ran Joo, care ajunge la treizeci de ani după ce a prins gustul succesului la o vârstă fragedă. Ajunge să îl întâlnească pe Hyung Joon Young (interpretat de Baek Sung Chul), un tânăr drăguț și surprinzător care nu este speriat să își exprime sentimentele pentru ea.

Kim Young Chul a întrebat-o: „Joci o dragoste cu un bărbat mai tânăr în drama ta. Ce părere ai despre o relație cu un bărbat mai tânăr în viața reală?”, la care Hani a răspuns: „Sunt curioasă. Nu am avut niciodată o relație cu cineva mai tânăr. Sunt curioasă cum ar fi.

Gazda emisiunii a pus-o să aleagă între un bărbat mai tânăr, unul mai mare sau unul de aceeași vârstă. Hani a ales un partener mai tânăr, explicând: „Descrierea posterului pentru dramă spune: ’30, vârsta la care devii curioasă de bărbații mai tineri’. Chiar mă regăsesc. Se spune că atunci când ai douăzeci și ceva de ani, vrei bărbați mai în vârstă, însă de la treizeci, femeile devin curioase.

Kim Young Chul a întrebat-o de asemenea dacă e de părere că vârsta ei reprezintă un impediment pentru partenerul ei, la care Hani a răspuns râzând: „Dar vârsta chiar reprezintă ceva în zilele noastre? Niciun comentariu.

Actrița a vorbit și despre prietenia cu membrele EXID: „Chiar îmi lipsesc. Alaltăieri m-a sunat Hyelin după ce a băut puțin și mi-a spus că îi e dor de mine. Întrucât am un program încărcat zilele astea, i-am spus să ne întâlnim imediat cum mă eliberez puțin. Iar Jeonghwa joacă într-o piesă acum. Am fost să o văd recent și a fost atât de bună încât mi-a venit să plâng.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s