Un fost coleg al lui Seulgi din Red Velvet spune că aceasta a fost cea mai drăguță și amabilă elevă din școală

Zilele acestea, un val de acuzații a zdruncinat industriile sporturilor și divertismentului din Coreea de Sud. Tot mai mulți sportivi, idoli și actori au fost acuzați de violență verbală și fizică în școli. Cu toate acestea, un fost coleg al lui Seulgi din Red Velvet vrea să se asigure că reputația ei nu va fi pătată de afirmații false rău-intenționate.

Un internaut a declarat:

Există o mulțume de controverse legate de bullying recent. Am mers la Școala generală Byulmang cu Seulgi din Red Velvet. Nu am fost chiar în aceeași clasă cu ea, însă am avut ore de matematică avansată împreună și îmi amintesc că stătea în fața mea. Kang Seulgi a fost acceptată la stagiară la SM Entertainment în primul an de gimnaziu și a devenit populară în școală datorită acestui lucru. Nu eram apropiate, însă toată lumea știa că era perfectă, un elev model. Avea note bune, era frumoasă, amabilă… un model din toate punctele de vedere, și mereu dansa și cânta solo în timpul festivalurilor. Îmi amintesc că am auzit că Seulgi debutează ca membră a Red Velvet în timpul armatei și am sperat să aibă succes. Cine ar fi crezut că va ajunge o așa celebritate? Toate ca toate, dar Kang Seulgi a fost cea mai bună și cea mai amabilă elevă din școală. AM vrut doar să spun aceste lucruri în mijlocul acestor acuzații teribile.

Fanilor li s-a părut amuzant că internautul a scris greșit accidental cuvântul „model” (표본/pyo-bon) și a ieșit „leopard” (표범/pyo-bum). Astfel, au adăugat „leopard” la poreclele ei!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s