Un streamer coreean care a dezvăluit că îl hărțuia pe V din BTS în școală este din nou ținta internauților

În ultimele zile, au tot apărut diverse persoane care pretind că au fost hărțuite în trecut de anumiți idoli. În timp ce, internauții s-au împărțit în două tabere și discută despre aceste situații, o veche poveste în care V din BTS a fost victimă a hărțuitilor, reiese la suprafață.

Pe 22 februarie, au fost create diverse postări pe mai multe comunități online care povestesc despre V ca fiind o victimă a bullyingului. Unul dintre internauți a readus la suprafață o poveste a unui streamer coreean care a declarat că V era „băiatul său de serviciu”.

În acel moment, mulți dintre urmăritorii săi erau uimiți să afle care e relația dintre cei doi și l-au întrebat pe streamer dacă cunt apropiați, însă nu a dat răspunsul pe care îl așteptau: „Nu sunt prieten cu un ratat ca el. Sunt puțin invidios acum dar nu eram prieteni pe atunci. Relația noastră a fost mai mult una de pradă și prădător. Eu am fost leul iar el iepurele. Încetați să spuneți că am fost prieteni. Taehyung, ai reușit. Obișnuiai să fii transportul care ne aducea snacksurile.”

După apariția videoclipului, mulți fani ai artistului au sărit în apărarea sa: „Ai întrecut limita”, „Ai recunoscut că ai fost un agresor.”, și „Încerci să te bagi în seamă folosindu-te de numele lui.”

Când controversa a luat amploare, streamerul a postat un mesaj video prin care își cerea scuze spunând: „Eu, personal, nu i-am spus lui V să ne aducă snacksuri”. Tot el a mai explicat și că nu este autorul incidentului de la petrecerea aniversară pe care V a mai povestit-o.

Anterior, V le-a spus fanilor că a avut un amic din cauza căruia aproape că a era să-și piardă toți ceilalți prieteni. V a explicat: „A fost o vreme când aproape mi-am pierdut toți prietenii din cauza acestei persoane. Organizase o petrecere de ziua lui de naștere și m-a invitat, dar nu mi-a spus locația până la final. Dar era prea târziu așa că a trebuit să mă întorc acasă după ce i-am dat cadoul.”

V a continuat să explice că a plâns foarte mult în drum spre casă spunând că: „Cred că era invidios pentru că aveam foarte mulți prieteni în acel moment. Totuși, și-a cerut scuze după un timp.”

Acum că această poveste a ieșit la suprafață în urma acuzațiilor de bullying, mulți internauți au fost impresionați de personalitatea lui V și au comentat: „V are o personalitate atât de frumoasă”, „El este cu siguranță de primă clasă” și „Îl iubesc pe V, este atât de drăguț.”

Sursa

2 gânduri despre „Un streamer coreean care a dezvăluit că îl hărțuia pe V din BTS în școală este din nou ținta internauților

  1. Morino

    Dacă omul ăla a spus adevărul și nu doar a mințit pentru câteva clipe de faimă, înseamnă că e un nemernic. Chiar dacă a înaintat în vârstă, tot cu o mentalitate de copil retardat, care se crede ,,puternic” a rămas. Nu-mi vine să cred cum gândesc unii, ei își imaginează că sunt puternici dacă fac pe cineva să sufere, dar, de fapt, sunt doar niște lași, speriați care vor să fie în centrul atenției. Dacă Taehyung chiar a trecut prin asta, sunt sigură că încă îi este destul de greu, lucrurile de genul ăsta nu se uită repede

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s