Jessica spune că s-a îngrășat din cauză că a gustat mâncarea de la restaurantul ei

기사 대표 이미지:[SBS Star] VIDEO: Jessica Says She Recently Gained Weight While Tasting Food for Her Restaurant

Jessica și-a deschis un nou restaurant, iar artista se plânge că viața de proprietar de acest tip de afacere presupune și gustarea mâncărurilor care le sunt servite clienților.

Acum 2 zile, Jessica a postat un nou videoclip pe YouTube. În filmuleț, ea trebuia să aleagă între două tipuri de răspunsuri pentru întrebările pe care le citea de pe laptop.

Una dintre întrebări a fost: „Dacă ai putea alege să ai o superputere, ai alege să te simți bine chiar dacă nu dormi niciodată sau nu crești în greutate, chiar dacă mănânci mult?”

Jessica a răspuns imediat: „Aș alege o superputere care să nu mă facă să mă îngraș, chiar dacă mănânc foarte mult tot timpul”.

Ea a reluat: „Cu siguranță ar fi uimitor dacă aș putea să mă simt bine fără să dorm, dar mi-aș dori să nu fiu vreodată la dietă. Nu este ca visul tuturor?”

Apoi, Jessica a dezvăluit că, de fapt, se află la dietă în aceste zile. Vedeta a explicat: „M-am îngrășat foarte mult recent. S-a întâmplat într-un timp foarte scurt. Mă simt un pic mai grasă decât de obicei acum.”

Ea a explicat: „Nu cu mult timp în urmă, am deschis un restaurant în Seul. Am participat la diferite degustări pentru meniu și probabil acesta a fost motivul pentru care s-a întâmplat asta”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s