Wonho este prins în labirintul iubirii în videoclipul „LOSE”

#my gifs from Certified Exophobe(TM)

Wonho deschide o nouă eră în cariera solo și ne oferă o poveste de iubire matură și provocatoare și un videoclip de excepție cu scene a la Hollywood!Wonho tocmai a lansat videoclipul „LOSE„, piese principală a noului său album solo, „LOVE SYNONYM: RIGHT FOR US” și fanii săi încă nu își revin. Melodia are un refren care te prinde, versuri foarte bune și un clip pe măsură.

„LOSE” este o poveste matură, scrisă împreună cu Brother Soo,  despre o iubire toxică, cu multe discuții și certuri, pe care el încearcă să o depășească: „În jocul iubirii tale/Știu că voi pierde”, ‘Lanțul iubirii pe care l-au rupt din dorința ta/ Încă sunt legat de el, oh de ce (de ce)/ Numai cicatrici rămân după ce m-ai folosit și destrămat/Sunt rece/ Nu te pot uita/…./Sunt prins în labirintul tău/ Dar îți place să mă alergi”.

În videoclip, Wonho este prins într-o lume întunecată, unde este bântuit încă de relația cu o femeie. Acesta încearcă să se rupă din lanțurile iubirii în care a fost prins și lumea lui este una apocaliptică, atunci când încearcă să își închidă inima.

Așa cum era de asteptat, calitățile vizuale ale videoclipului sunt de incredibile, fiecare scenă fiind una pe care vrei să revezi.

Coregrafia este și ea fascinantă, plină de elemente grafice deosebite, costume atractive și, evident, îl vedem și pe Wonho la bustul gol:

 

Ați apăsat din nou butonul „PLAY”?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s