Efectul „The Jimin” a luat cu asalt internetul

Pe 6 martie, Jimin din BTS și-a dovedit încă o dată efectul asupra lumii atunci când „The Jimin” a devenit viral pe internet.

Cântăreața suedeză Zara Larsson a postat pe pagina sa personală de Twitter un videoclip cu membrii BTS dansând, complimentându-i pentru dansul și calitiățile vizuale are acestora. Din acest videoclip, Jimin a atras atenția cel mai mult. Unul dintre comentarii este acesta: „Cine este dansatorul cu părul blond? Ochii mei nu se pot opri din a-l urmări. Dansul lui este atât de perfect.”

 

Apoi aceeași internaută a aflat cine este cel care i-a atras atenția și a comentat din nou „El este The Jimin. Nu e de mirare atunci. Simt că prezența lui este atât de puternică.”

După „The Jimin” a fost luat în vizor de către cei de la MTV UK care au postat un tweet simplu : „Bine dar The Jimin”, care i-a făcut pe fani să reacționeze cu numeroase fotografii și clipuri distribuite cu membrul BTS.

 
 
 
 

Datorită răspunsului copleșitor din partea fanilor, „The Jimin” a ajuns în trend la nivel mondial timp de mai mult de 20 de ore sub categoria „The Jimin”.

 
 

Sursa

Un gând despre „Efectul „The Jimin” a luat cu asalt internetul

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s