Wonho spune că ar putea trăi fără sport, dar nu fără muzică

Wonho face o declarație interesantă în interviul său pentru revista Men’s Health.

Men’s Health Korea a dezvăluit interviul realizat cu Wonho după ședința foto incendiară pe care artistul a realizat-o pentru revistă, care a făcut deja furori pe internet.

Fostul membrul al trupei MONSTA X promovează în prezent melodia „LOSE”. Idolul  este recunoscut atât pentru melodiile și coregrafiile sale atrăgătoare, cât și pentru silueta sa tonifiată. Men’s Health a pregătit câteva întrebări pentru cântăreț, care a dezvăluit că este propriul său model și că dorește continuu să își îmbunătățească imaginea.

Ei au încheiat segmentul cu o parte de întrebări în care Wonho a ales între două răspunsuri. El a dezvăluit că preferă să facă mișcare mai degrabă decât să țină regim și, după ce a stat puțin să se gândească, a ales un antrenament pentru brațe de 12 ore, față de un antrenament pentru picioare de 12 ore.

Wonho a ales, de asemenea, muzica în locul exercițiilor și, în cele din urmă, a ales mâncare picantă în locul ciocolatei cu mentă. 

Este clar că Wonho se axează în prezent pe muzică și că, deși i-ar fi greu, ar renunța chiar și la exercițiile fizice, care îi sunt atât de dragi. Dealtfel, pentru acest comeback, idolul a ales ținute mai închise și a slăbit  (deși a continuat să meargă la sală și să posteze poze de culturist în timpul liber).

 

 

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s