Trupa BTS luminează scena concertului online caritabil al organizatorilor premiilor Grammy

Watch: BTS Lights Up The Stage For Grammy Week Online Charity Concert
Membrii trupei BTS sunt nominalizați anul acesta la premiile Grammy.

Idolii au cântat la concertul caritabil organizat online Music On A Mission, pe data de 12 martie (ora locală). Music On A Mission este un eveniment online caribatil special care ține o săptămână. Oficial organizatorul este fundația MusiCares (partea filantropică a Academiei Americane Muzicale, care organizează anual festivitatea de decernare a premiilor Grammy). În acest an, pe lângă membrii BTS, la evenimentul caritabil au mai fost invitați să evolueze și alți muzicieni cum ar fi John Legend, H.E.R., HAIM și Jhené Aiko.

Așa cum fusese anunțat anterior, trupa BTS a urcat pe scena virtuală a celor de la fundația Music On A Mission, unde a interpretat hitul “Dynamite”, cel care le-a adus membrilor  prima nominalizare din acest an la Grammy-uri, la secția Best Pop Duo/Group Performance.

Spectatorii au fost impresionați de prestația membrului Jungkook, care a cântat la tobe în timpul evoluției—făcând ca fraza “DRUMMER JUNGKOOK” să devină trend global pe Twitter la puțin timp după ce a trupa BTS a urcat pe scenă.

În această săptămână organizatorii premiilor Grammy au anunțat că membrii BTS vor cânta la decernarea premiilor Grammy din 2021, evoluând pentru prima dată singuri pe scenă cu o piesă proprie. Ceremonia de premiere va avea loc live în 14 martie.

Vă invităm până atunci să le urmăriți evoluția cu “Dynamite” de la concertul caritabil:

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s