10 idoli care nu au crescut în Coreea de Sud

10 Korean Idols Who You Might Not Know Grew Up Outside Of Korea

Cu siguranță nu știai că toți acești idoli au crescut în afara Coreei de Sud!

Este bine știut faptul că majoritatea idolilor k-pop au crescut între granițele Coreei de Sud. În ciuda acestui lucru, există numeroși idoli care au trăit în alte țări sau chiar au acea naționalitate. Mai jos, am pregătit o listă cu câțiva dintre aceștia, care au copilărit în diverse locuri ale lumii.

1. Chungha

Fanii artistei știu cu siguranță că aceasta vorbește fluent limba engleză, dar puțini știu felul în care ea a învățat limba. Defapt, Chungha s-a născut în Dallas, Texas, unde a locuit până la vârsta de 8 ani. Cât timp a locuit în Texas, numele ei era Annie Kim.

2. Jaehyun din NCT

În timp ce se plimba liniștit pe străzile orașului New York, artistul părea foarte confortabil. Acest lucru se datorează faptului că a trăit multă vreme în New York! Jaehyun a urmat școala elementară Connecticut timp de patru ani. Mai apoi, a debutat în grupul NCT la secțiunea specială pentru „idoli străini”.

3. Lia din ITZY

Deși toate membrele trupei dobândesc cunoștințe vaste în limba engleză, Lia mereu a fost cu un pas înaintea acestora. Artista a crescut în Toronto, Canada, când era copil! Numele său era Julia Choi.

4. Young K din DAY6

Young K a trăit de asemenea în Toronto, Canada, când era copil. Numele său englez a fost Brian Kang, nume pe care ceilalți membri îl rostesc foarte des când se adresează artistului.

5. Sandara Park

Artista a fost născută în Coreea de Sud, însă s-a mutat mai apoi împreună cu familia sa în Filipine unde a devenit o vedetă solo cunoscută și îndrăgită. S-a întors în Coreea pentru a debuta în trupa 2NE1.

6. Lee Dae Hwi din AB6IX

Artistul a crescut timp de 6 ani în Los Angeles, unde a învățat limba engleză la perfecție. Mai apoi, s-a mutat în Osaka, Japonia, pentru câțiva ani unde a învățat japoneza. Numele său american era David, iar numele japonez Daiki.

7. CL

Artista s-a născut în Seul, însă a trăit în Franța și Japonia. A studiat în ambele țări. CL știe să vorbească fluent engleza, franceza, japoneza și coreeana.

8. Hongseok din PENTAGON

Toată copilăria sa, artistul a trăit în Statele Unite ale Americii. După aceea, a mai trăit câțiva ani în Singapore, China. Este fluent în limba engleză, dar și în chineză.

9. Jennie din BLACKPINK

Jennie a urmat studiile în Noua Zeelandă timp de 5 ani! Datorită acestui lucru, artista vorbește fluent limba engleză, având totodată un accent specific țării în care a învățat.

10. Han din Stray Kids

Înainte de a ajunge în Coreea pentru a debuta în trupa Stray Kids, Han a locuit în Malaesia. Și-a petrecut toată copilăria sa acolo.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s