Jessi a admis că se simte atrasă de Jungkook, mezinul trupei BTS

Regina hip-hopului din industria coreeană, Jessi, a spus că are un crush pe Jungkook din BTS!

În episodul din data de 17 martie al talk-show-ului său personal, „Jessi’s Showterview”, Jessi a dezvăluit numele persoanei de care a fost interesată de curând iar afirmațiile ei au lăsat lumea internetului șocată.

Episodul emisiunii a apărut imediat după lansarea melodiei „What Type of X” , motiv pentru care artista a interpretat piesa live și a continuat prin a dezvălui mai multe detalii despre procesul prin care a fost creată melodia, reacția lui PYS la piesa ei și multe altele. După aceea, Jessi a răspuns la câteva întrebări ale fanilor într-un mod caracteristic ei, adică într-o manieră simplă și directă.

Cu toate acestea, atunci când a fost întrebată de cine se simte atrasă, artista s-a fâstâcit în jurul subiectului. În timp ce fanii ei știau că actorul Ha Jung Woo este bărbatul pe care Jessi îl apreciază, ea a dezvăluit ezitant că este atrasă de un alt bărbat. În urma presiunilor fanilor aceasta a afirmat până la urmă că este vorba de unul dintre membrii trupei BTS, subliniind că această persoană a devenit mult mai masculină în ultima vreme. Acest indiciu a fost suficient pentru ca Jo Jung Shik, co-gazda emisiunii, să își dea seama de cine este vorba. Acesta a spus să artista se referă la Jungkook, maknae-ul de aur al trupei.

Jessi a fost surprinsă când a aflat presupunerea corectă a co-gazdei sale spunând că atunci când filma reclame împreună cu membri BTS aceștia erau destul de tineri. Acum, toți au devenit mai masculini, în special trăsăturile lor faciale. După aceea Jessi a devenit prea timidă pentru a continua cu afirmația și a schimbat rapid subiectul, trecând la următoarea întrebare.

Artista a mai fost întrebată și cu ce artist ar dori să colaboreze în viitor iar aceasta l-a numit pe Bruno Mars drept artistul străin cu care ar dori să lucreze și pe Jungkook drept artisult coreean în acest sens.

 

Sursa

3 gânduri despre „Jessi a admis că se simte atrasă de Jungkook, mezinul trupei BTS

 1. Biabi

  Nu pot sa cred asa ceva . Ce i drept Jungkook al nostru nu mai e un fetus de mult, e un bărbat în toată firea. Și unul atrăgător, as putea adauga 🤌

  Apreciază

  Răspunde
  1. Kawaii

   Ai dreptate. Dar oricât m-as chinuii nu-i văd împreună =))) Nush de ce il vad pe el cu o fată mai finuță, angelica sa-i zicem așa. Pur si simplu parerea unui muritor de rând.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s