Produse extrem de scumpe din lumea K-pop

Fanii K-pop sunt întotdeauna ademeniți de tot felul de mărfuri care de care mai atractive, ce au legătură cu idolii lor favoriți, însă prețurile unora dintre aceste produse au niște scoruri incredibil de mari!

Dacă ești fan K-pop, și îți dorești anumite produse promovate de idolii tăi favoriți, atunci știi cât de greu este să le cumperi, din punct de vedere financiar, mai ales produsele în ediție limitată.

Avem mai jos o selecție de 6 mărfuri de acest gen care sunt îngrozitor de scumpe:

Sneakerși personalizați de Taeyeong din NCT

Această pereche albă desneakers X Nike Air Force One, personalizați de Taeyeong din NCT, a fost vândută cu 1650 USD! Și idolul a mai desenat și alte modele, așa că probabil el va mai lansa, în viitor, alt produs similar,  și cu un preț care va fi, de asemenea, similar (sau mai scump?).

Figurinele de acțiune Big Bang

În perioada lor de maximă glorie, figurinele se vindeau cu 400 de USD, dar acum prețul lor a mai coborât nițel, ele putând fi găsite și cu 324 de USD.

Păpușile de pluș BTS

Ele sunt din webtoon-ul ‘Hip Hop Monster‘ publicat în 2014. Webtoon-ul a avut multe alte produse, dar păpușile de pluș au fost cele care au atras cel mai mult atenția, fiind foarte greu de procurat, prețul lor ajungând la aproximativ 1000 USD bucata.

Mingiile semnate de membrele TWICE

La un eveniment pentru fani numit Strike Zone, aceste mingi semnate cu autografele membrelor TWICE au fost vândute cu 1000 USD. Dar dacă sunt vândute individual, și nu la set, prețul fiecărei bucăți este mult mai mare. Dacă la minge se mai adaugă și un photocard sau alt suvenir, prețul urcă și mai tare!

Albumele lui Lee Soo Man

Fiind fondatorul agenției SM Entertainment, trecutul de artist al lui Lee Soo Man a atras multă atenție în ultimii ani. Dacă cineva încearcă să procure unul din albumele sale, va  trebui să dea foarte mulți bani, unii cerând și incredibila sumă de 235 000 de USD pentru un album!

Bebegom, jucăria TWOTUCKGOM a lui Wonho

Image 1 - TWOTUCKGOM-amp-MONSTA-X-Bebegom-Wonho-Character-Plush-Body-Pillow-Kpop-Goods

Acest pluș, care are mai multe variante (pernă, jucărie, figurină) face parte din seria TWOTUCKGOM realizată de MONSTA X în colaborare cu NCSoft. Pentru că Wonho a promovat foarte frumos produsul, fanii și-au dorit să îl achiziționeze, mai ales după ce idolul a părăsit MONSTA X. Și după ce stocurile au fost epuizate în doar câteva minunte, prețul unui Bebegom a ajuns și la 3000 USD! Dar nu vă faceți griji, îl găsiți acum pe Ebay pornind de la 550 USD, cum este și cel din poza de mai sus. 

 

Sursa: kstarlive

2 gânduri despre „Produse extrem de scumpe din lumea K-pop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s