Membrele T-ara povestesc cum s-au furișat la întâlniri în ciuda tuturor obstacolelor

기사 대표 이미지:[SBS Star] T-ARA Members Share How They Found Ways to Date Guys Despite Strict Rules

Dacă își pun mintea, idolii știu să se ducă la întâlniri pe ascuns! Hai să aflăm cum au procedat membrele grupului T-ara, după cum au mărturisit ele singure.

În episodul din 23 martie al emisiunii de televiziune tv „On & Off”, T-ara a organizat o petrecere în pijamale la noua casă a lui Ji Yeon

În timp ce stăteau la masă , Ji Yeon, Qri, Hyomin și Eun-jung au vorbit despre perioada în careau  locuitîmpreună, în urmă cu aproximativ 10 ani. 

Hyomin a spus: „Vă amintiți acest lucru? Nu aveam voie să ne folosim telefoanele, dar obișnuiam să mergem să închiriem un telefon după ce staff-ul ne lua mobilele.” 

Qri a răspuns: „Ah da, am fost prinsă folosind un telefon închiriat, deoarece personalul l-a găsit în sertarul meu.”

Ji Yeon a râs și a spus: „Pe al meu îl ascundeam în lenjerie intimă, dar am fost prinsă făcând asta. Era foarte greu să ascund un telefon închiriat când aveam manageri de sex feminin. Ele obișnuiau să verifice peste tot, inclusiv corpul, să-l găsească. Erau atât de stricte”.

Apoi, Eun-jung a povestit o amintire din vremurile când fetele se strecurau  din căminul lor pentru a-și întâlni iubiții.

Ea a spus: „Ne țineam una alteia de șase, vă amintiți? Când cineva trebuia să se strecoare afară, restul mințea personalul, spunând că acea membă  era foarte obosită și că a adormit”. 

Ji Yeon a comentat: „Ne-am ascuns perucile în paturi și am pus pernele noastre sub plapumă pentru a face să pară că dormeam.”

Hyomin a răspuns: „Toate am găsit modalități de a merge la întâlniri în ciuda acelor reguli stricte. De fapt, toate ne-am întâlnit destul de mult”.

La acest lucru, Ji Yeon a adăugat: „Da, dar de obicei trebuia să ne întâlnim în apropierea casei noastre, astfel încât să ne putem întoarce rapid la apartament dacă exista vreo problemă”. 

T-ara a debutat în iulie 2009; printre piesele de succes ale grupului se numără „Bo Peep Bo Peep” (2009), „Why You Act Like This” (2010), „Roly Poly” (2011) și multe altele.

 

Sursa

Un gând despre „Membrele T-ara povestesc cum s-au furișat la întâlniri în ciuda tuturor obstacolelor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s