YouTuber-ul „Keemstar and Void” primește critici dure după ce a folosit poza de la înmormântarea lui Jonghyun în diss track-ul său

„Vedetele” de pe YouTube, Keemstar and Void, sunt implicați într-o altă controversă, deoarece au lansat o piesă diss track dedicată fanilor k-pop, în data de 24 martie.

Piesa „All Stans Are The Same” a fost creată pentru a „distruge” fanii k-pop și a început să îi insulte pe aceștia din întreaga lume. Melodia diss include versuri precum „Toți fanii sunt la fel, putrezesc în creierul meu … postez un tweet și aceștia se aprind”.

În special, fanii sunt supărați din cauză că acesta a folosit o fotografie de la înmormântarea lui Jonghyun din SHINee pentru a batjocori industria, împreună cu versurile, „Mă întreb de ce, omule, în ultimul timp toți se sinucid”.

Mulți fani au umplut secțiunea de comentarii a videoclipului cu ale lor critici aduse celor care au întrecut orice măsură! 

Ce părere aveți? Și vouă v-a lăsat un gust amar?

Sursa

2 gânduri despre „YouTuber-ul „Keemstar and Void” primește critici dure după ce a folosit poza de la înmormântarea lui Jonghyun în diss track-ul său

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s