Actrița Seo Shin Ae face o postare despre controversa legată de Soojin din (G)I-DLE

Seo Shin Ae Writes Personal Statement About School Violence From (G)I-DLE’s Soojin

Controversa de hărțuire din jurul lui Soojin din (G)I-DLE continuă.

În februarie, cineva a postat despre Soojin care ar fi hărțuit-o pe actriță în gimnaziu, acuzație la care Soojin a răspuns cu: „Nu am vorbit niciodată cu actrița Seo Shin Ae în zilele mele de școală”. Într-o nouă declarație publicată săptămâna trecută, ea a negat în continuare acuzațiile, spunând: „Nu știu nimic despre Seo Shin Ae și a fost prima dată când am auzit astfel de zvonuri despre ea și despre mine. Nu am hărțuit-o niciodată și nu am înjurat-o la spate.” Ea a adăugat, de asemenea, „Nu sunt vinovată, așa că îi solicit ferm lui Seo Shin Ae să lanseze o declarație clară despre această problemă”.  

Pe 26 martie, Seo Shin Ae a distribuit următoarea postare pe Instagram: 

Bună ziua, aceasta este actrița Seo Shin Ae.

Acum 10 ani, eram tânără și cineva fără curaj. Cu toate acestea, dacă voi înfrunta din nou această situație cu teamă și ezitare, cred că voi fi foarte dezamăgită de mine însămi și voi regreta în viitorul îndepărtat, așa că îmi voi face curaj.

Am lucrat în industria divertismentului de când eram tânără, dar la școală eram  elevul tipic ca și ceilalți copii. În al doilea an de gimnaziu, m-am transferat la o nouă școală în primul semestru și am lucrat pentru a mă înțelege bine cu colegii mei. 

Timp de doi ani, acea persoană care m-a menționat a aruncat în mod constant insulte neîntemeiate și a avut atacuri personale la adresa mea, cum ar fi: „Mă întreb cum de este o celebritate când nici măcar nu este atât de drăguță”, „Oricum este o celebritate care e  expirată” „ Nu mă mir că este o proscrisă”, „Nu știu ce le place profesorilor la ea de îi determină să-i acorde un tratament special”, pe drumul spre școală, pe holuri în timpul pauzelor, la cafenea, în fiecare zi și oriunde cu un grup împreună cu înjurături neplăcute și hohote de râs. Ar fi putut fi doar invidia și gelozia tinerilor elevi și cuvintele pe care le-au spus în treacăt, dar sunt cuvinte care mi-au cauzat dureri profunde în inimă și care au rămas cu mine până în prezent. Durerea pe care am primit-o atunci a devenit treptat o rană mai mare și am început să dezvolt teama de oameni. Acea frică a devenit traumă, mi-a schimbat personalitatea devenind introvertită și este adevărat că a devenit, de asemenea, o mare barieră pentru intrarea în liceu. M-a făcut să-mi dau seama că nu numai violența fizică, ci și violența mentală pot rămâne ca o durere veșnică în viața cuiva.

Ea spune că nu-și amintește și că nu a vorbit niciodată cu mine, și asta este adevărat. Erau doar insulte unilaterale. Cred că este regretabil că a tras linia chiar spunând că cu siguranță nu a făcut acțiunile sau că nu a spus cuvintele disprețuitoare din grupul ei din spatele meu. Și nu sunt sigură ce fel de martori sau probe are, dar vreau să întreb dacă memoria ei selectivă este onestitatea care poate acoperi tot ceea ce vorbesc.

Dacă există oameni care se luptă din cauza violenței școlare chiar acum, aveți curaj și cereți-le celor din jur ajutorul. Nu am putut să fac acest lucru și am crezut că lucrurile se vor îmbunătăți treptat odată cu trecerea timpului, dar mi-am dat seama că nu se întâmplă. 

Îmi pare rău că am provocat îngrijorare și neplăceri multor oameni din cauza acestei situații. În viitor, vreau să ofer mai mult prin activitățile mele de actriță mai degrabă decât cu situațiile mele personale. Sper că veți fi fericiți și în luna aprilie care vine și probabil e obositor și dificil din cauza COVID-19, dar sper că veți câștiga putere. Mulțumesc.

 

Sursa

Un gând despre „Actrița Seo Shin Ae face o postare despre controversa legată de Soojin din (G)I-DLE

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s