Jae din DAY6 își cere iertare pentru remarcile sale controversate și decide să-și oprească transmisiunile live!

Jae din DAY6 și-a cerut iertare pentru ce a cauzat și decide să-și oprească toate transmisiunile live, inclusiv de pe Twitch.

În data de 25 martie, Jae a postat pe Twitter o declarație atât în ​​engleză, cât și în coreeană. Acesta a primit critici de la internauți după comentariile sale din timpul fluxului său live pe Twitch de la începutul săptămânii. În timpul difuzării, el a spus: „Tipul ăsta, acesta este tatăl meu dulce (Sugar daddy)”. De asemenea, și-a folosit avatarul pentru a imita un act sexual în cadrul jocului pe care îl juca.

Când fanii s-au opus remarcilor și comportamentului său, Jae a comentat inițial că el crede că problema a apărut din cauza „diferențelor culturale” și le-a cerut celor care au fost jigniți de ce a spus/făcut să nu urmărească transmisiile sale și să plece.

Puteți citi declarația completă în engleză mai jos.

„Bună ziua, acesta este Jae din DAY6. În primul rând aș dori să-mi exprim sincere scuze tuturor cu privire la comentariile neadecvate făcute în timpul fluxului meu live personal.

Înainte de a asculta sfaturile serioase din partea celor din jur și a dragilor mei fani, nu am înțeles pe deplin care era problema și nici gradul de gravitate al incidentului.

Acest lucru m-a făcut să-mi dau seama de imaturitatea mea și lipsa de judecată. Promit să învăț din aceste greșeli și voi încerca tot posibilul să devin mai matur și responsabil.

De acum înainte nu voi mai acționa impulsiv, ținând cont de gravitatea cuvintelor și acțiunilor mele. Mai mult, în calitate de membru al trupei DAY6 vă asigur că voi pune mereu DAY6, fanii și colegii ca prioritate.

Astfel, ca act de sinceritate, voi opri toate transmisiunile mele live personale, inclusiv de pe Twitch. Aș dori, de asemenea, să-mi cer scuze din nou pentru rănirea multor oameni care chiar și-au făcut griji în numele meu, în timp ce au întâmpinat acest stres.

De asemenea, vreau să-mi exprim recunoștința dragilor mei membri DAY6 și fanilor care au rămas cu răbdare alături de mine, sprijinindu-mă, în ciuda celor prin care am trecut. Vă asigur că acest lucru nu se va mai întâmpla. Voi încerca în mod continuu să devin o persoană mai bună și cineva de care poți fi mândru”.

Ce părere aveți?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s