Kim Nam Gil spune că și-ar dori să-l vadă pe Kim Seokjin (Jin din BTS) jucând

Kim Nam Gil, care este un actor sud-coreean foarte cunoscut pentru rolurile sale din „Pandora”, „Memoir of a Murder”, „The Pirates”, „Portrait of a Beauty”, „The Fiery Priest” și „Queen Seondeok”, se pare că este și persoana/modelul care l-a inspirat pe Kim Seokjin (Jin din BTS) să viseze la o carieră în actorie.

Se spune că Seokjin a fost atât de impresionat de rolul său din drama istorică „Queen Seondeok” (2009), încât a dat la o școală de actorie în timp ce se afla în liceu și apoi a devenit student la Universitatea Konkuk.

Konkuk este una dintre cele mai prestigioase universități de actorie din lume, iar înscrierea este foarte acerbă, întrucât multe persoane vin aici chiar dacă au eșuat în alți ani. Seokjin a intrat cu prima încercare la admitere și a susținut două examene de actorie, luând primul loc din cele 10 persoane acceptate (în total au fost peste 2000 înscrieri). Jin a terminat cu succes universitatea, având dublă specializare în film și animație în anul 2017, iar apoi s-a înscris la master.

Într-un interviu recent, în care Kim Nam Gil a vorbit despre viața sa, la un moment dat reporterul a menționat prietenia sa cu Seokjin. Actorul a împărtășit că s-au întâlnit la o ceremonie anul acest și știe că este modelul idolului din BTS. Apoi l-a lăudat ca artist solo și a spus că ar dori să-l vadă jucând pe micile/marile ecrane într-o bună zi.

Nu este prima dată când Kim Nam Gil vorbește despre Kim Seok Jin. În luna ianuarie a anului trecut, l-a menționat pentru prima dată și l-a numit „Our Jinnie”, dorind să-l cunoască în viața reală.

De asemenea, în decembrie anul trecut, un videoclip cu Kim Nam Gil în care se uita la o revistă cu Jin a devenit viral printre fani. Acesta a primit multă atenție din partea fanilor, iar Kim Nam-gil a zis: „Are chipul unui actor”.

În luna ianuarie a acestui an, cei doi s-au întâlnit la cel de-al 35-lea concert susținut de GDA. Seokjin l-a abordat mai întâi și i-a spus: „Chiar am vrut să te cunosc, hyung”. Cu toate acestea, Kim Nam Gil a mărturisit că nu a reușit să ceară numărul lui Seokjin, dar speră că acesta îl va suna.

Sursa: allkpop.com

Un gând despre „Kim Nam Gil spune că și-ar dori să-l vadă pe Kim Seokjin (Jin din BTS) jucând

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s