Înainte și acum: 7 actori coreeni în prima și ultima dramă în care au jucat!

Fiecare actor a început de undeva, așa că haideți să aruncăm o privire la primele roluri ale unora dintre aceștia, în comparație cu cel mai recent proiect al lor!

Cha Eun Woo (membru ASTRO)

Primul rol al lui Cha Eun Woo a fost o mică apariție în filmul din 2014 „My Brilliant Life”, unde a jucat o versiune mai tânără și sănătoasă a personajului Ahreum. Pe lângă faptul că este membru al grupului ASTRO din 2016, cel mai recent a jucat rolul lui Lee Suho în drama „True Beauty”, din 2020-2021.

Kim Soo Hyun

În anul 2007, Kim Soo Hyun și-a făcut debutul ca actor în rolul secundar al serialului „Kimchi Cheese Smile”. De atunci, a jucat în unele drame și filme foarte reușite, cel mai recent în rolul lui Moon Gang Tae în drama din 2020, ‘It’s Okay to Not Be Okay’. De asemenea, următorul său proiect este serialul ‘That Night’.

Lee Jong Suk

Prima apariție a lui Lee Jong Suk a fost în scurtmetrajul din 2005 „Sympathy”, unde a jucat rolul lui Lee Hansol. Alături de o apariție cameo în filmul „The Witch: Part 2” din 2021, cel mai recent rol al său a fost personajul Cha Eunho în drama „Romance is a Bonus Book” din 2019. De asemenea, va juca rolul lui Bao Luohan în viitoarea dramă chineză, „Jade Lovers”.

Lee Min Ho

În 2003, Lee Min Ho a obținut primul său rol mic de student la arte fără nume în drama „Sharp”. În 2020, el a jucat rolul Împăratului Lee Gon în drama de succes „The King: Eternal Monarch” și apoi ca Hansu în serialul web de pe AppleTV, „Pachinko”, în 2021.

Na In Woo

Na In Woo și-a făcut debutul în actorie în 2015 ca Sewon în drama „Shine or Go Crazy”. Apoi a primit primul său rol principal, drept personajul On Dal în drama din 2021 „River Where the Moon Rises”, înlocuindu-l pe actorul Jisoo în mijlocul acuzațiilor sale de agresiune. Na In Woo va juca, de asemenea, în viitoarea dramă „Blue Spring From A Distance” și în filmul „Her Bucket List”.

Park Bo Gum

Primul rol al lui Park Bo Gum a fost Min Dong Hyun în filmul din 2011, „Blind”. A continuat să joace în multe drame de succes, cum ar fi „Reply 1988” și „Itaewon Class”, cel mai recent rol al său fiind Sa Hye Joon în drama din 2020, „Record of Youth”. De asemenea, are 2 filme în care va juca în viitorul apropiat: „Seo Bok” și „Wonderland”.

Park Seo Joon

Primul rol al lui Park Seo Joon a fost de fapt în videoclipul oficial al melodiei „I Remember” de la Bang Youngguk în 2011. A jucat în multe alte videoclipuri muzicale, filme și drame de atunci, inclusiv în filmul premiat la Oscar, „Parasite”. Cel mai recent rol al său a fost o apariție specială ca Song Min Soo în drama din 2020, „Record of Youth”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s