Yeon Jung Hoon a povestit cum a început relația cu soția lui Han Ga In

기사 대표 이미지:[SBS Star] Yeon Jung Hoon Shares How It All Started with His Wife Han Ga In

Actorul Yeon Jung Hoon a spus mai multe despre povestea de iubire dintre el și soția lui, actrița Han Ga In.

În episodul show-ului KBS ‘2 Days & 1 Night’ din 28 martie, Yeon Jung Hoon a dezvăluit cum au început să se vadă el și  Han Ga In.

 

Yeon Jung Hoon a spus: „Am întâlnit-o ep Ga In când am filmat ‘Yellow Handkerchief’ împreună în 2003. Prima dată când am întâlnit-o, nu am simțit nimic pentru ea. Nu a fost ca și cum m-am îndrăgostit de ea pe loc .” 

El a  continuat: „Într-o zi de primăvară, Ga In s-a tuns. În acea zi, am filmat o scenă în care petreceam timp împreună la o cafenea. Când am văzut-o atunci, mi-am spus ‘Wow, este așa de frumoasă. Parcă strălucea. Adică, strălucea și înainte, dar în acea zi era așa de drăguță. M-am îndrăgostit lulea de ea. Am simțit nevoia să fac ceva în privința asta.” 

Apoi, Yeon Jung Hoon a întrebat-o dacă este de acord să cineze împreună cu staff-ul ei și staff-ul lui.  Yeon Jung Hoon a spus: „În timp ce cinam, nu îmi puteam lua ochii de pe ea. Dar cina s-a încheiat, și nu am mai putut să fac nicio mișcare. După ce am ajuns acasă, pur și simplu am sunat-o” 

El a sintetizat: „A durat ceva să îi mărturisesc sentimentele mele, dar am reușit să o fac la telefon până la urmă. Am invitat-o să ieșim la o întâlnire, și ea a spus da.” 

Întrebat cum a răspuns Han Ga In, Yeon Jung Hoon a comentat: „Ea a spus: ‘De ce îmi ceri asta acum?’ de parcă ar fi așteptat să îi cer asta.” 

Actorul a continuat: „Nu mi-a plăcut de ea înainte de acea zi, dar cred că nu eram sigur de sentimentele mele. Am fost puțin precaut.Cred că am vrut să aștept momentul potrivit.” 


Yeon Jung Hoon și Han Ga In s-au căsătorit în mai 2005, și au doi copii, o fată și un băiat.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s