Chanhyuk din AKMU dezvăluie de ce a cerut să fie așezat cât mai departe posibil de Suhyun la „Amazing Saturday”

AKMU ia cu asalt clasamentele muzicale din Coreea! | K-POP ROMÂNIA

Lee Chanhyuk și Lee Suhyun din AKMU au fost invitații episodului din 3 aprilie al emisiunii „Amazing Saturday”. Deși, în general, participanții sunt așezați unul lângă altul, în special dacă fac parte din același grup, scaunele lor au fost așezate ceva mai departe.

Chanhyuk a spus: „Este conceptul nostru zilele astea.” Suhyun a continuat: „Ne-am întrebat când vom veni la emisiune și acum am reușit. Cântecele noastre au urcat în topuri. Am încercat să găsim cauza și am aflat că trebuie să mulțumim Amazing Saturday.

Boom li s-a adresat: „Chanhyuk a avut niște condiții pentru participarea la episodul de astăzi. În primul rând, a vrut să fie așezat cât mai departe posibil de sora sa. În al doilea rând, a spus că i-ar plăcea să fie așezat lângă oameni care i-ar susține opiniile. De aceea l-am poziționat unde este, pentru a putea primi cele mai bune reacții.” Chanhyuk stătea între Hanhae și Nucksal.

Motivul acestor condiții a fost explicat de Chanhyuk însuși: „Există un motiv pentru care am vrut să nu stau lângă Suhyun. Mă tachinează cu privire la 70-80% din ce spun. Am vrut să fiu într-un loc în care să văd mai multă încredere.” Nucksal i-a răspuns: „Dacă încredere este ceea ce cauți, atunci va trebui să te muți de aici.

Suhyun a spus: „Avem stiluri complet opuse. Sunt genul care să se entuziasmeze când scrie, în timp ce el stârnește apele.” Chanhyuk a obiectat: „Nu stârnesc apele, însă îmi place să mă bucur de viață. Caut oameni care să se bucure de viață alături de mine.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s