Im Soo Jung a primit o ofertă pentru o nouă dramă

Im Soo Jung’s Agency Confirms She Is In Talks For New Drama

Este posibil ca Im Soo Jung să se întoarcă pe platourile de filmare!

În data de 2 aprilie, Ilgan Sports a dezvăluit că Im Soo Jung a primit o ofertă pentru rolul principal în serialul „Melancholia”.

„Melancholia” va fi o producție despre un scandal îngrozitor care are loc într-un liceu privat de prestigiu din Gangnam. Acesta include relații sexuale între studenți și profesori, dar și actele de corupție care derivă din acestea.

Potrivit reportajului transmis de Ilgan Sports, Im Soo Jung a primit rolul lui Ji Yoon Soo, o profesoară de matematică. Aceasta pare să aibă intenții bune prin zâmbetul său plin de viață și prin aura tinerească, dar este foarte hotărâtă și încăpățânată atunci când are un scop în minte. Ea este prinsă în scandal o dată ce se reîntâlnește cu un fost elev, care era minor atunci când s-au cunoscut iar acum este adult.

Mai târziu, agenția de care aparține Im Soo Jung, King Kong by Starship, a declarat pentru Newsen: „Im Soo Jung revizuiește într-o manieră pozitivă oferta pentru noua dramă ‘Melancholia’.”

Dacă acceptă rolul, aceasta va fi prima producție în care joacă actrița în ultimii doi ani. Ultimul său rol a fost în serialul „Search: WWW”, difuzat în anul 2019.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s