Kim Min Kyu ar putea juca alături de Hani din EXID într-o nouă producție

Kim Min Kyu In Talks For New JTBC Drama Along With EXID’s Hani

Kim Min Kyu ar putea juca în primul său serial televizat!

În data de 4 aprilie, SpoTV News a declarat că actorul a primit o ofertă pentru un rol în cea mai nouă dramă marca JTBC, intitulată „Idol”.

Într-o declarație oferită pentru Newsen, o sursă a agenției Jellyfish Entertainment a clarificat: „Kim Min Kyu a primit scenariul pentru ‘Idol’ de pe JTBC și îl revizuiește.”

Drama „Idol” va fi regizată de No Jong Chan, care a lucrat și pentru „Personal Taste”, „Cruel Palace – War of Flowers” și „Clean with Passion for Now” și scrisă de Jung Yoon Jung, printre lucrările căruia se numără „Tale of Arang”, „Monstar”, „Incomplete Life” și „Bride of the Water God”. De asemenea, a fost anunțat anterior că membra trupei EXID, Hani, a primit o oferta pentru rolul principal din această producție.

Kim Min Kyun a apărut prima dată pe ecrane în cadrul emisiunii marca Mnet „Produce X 101” și și-a făcut debutul actoricesc în drama web „Pop Out Boy!”, în care a jucat alături de Kim Doyeon din Weki Meki. Momentan artistul este gazda emisiunii „The Show” de pe SBS MTV și a apărut în emisiuni de divertisment precum „Friendship Tour: Like It”.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s