Idoli k-pop cărora nu le este frică să se răzvrătească împotriva standardelor stricte de frumusețe!

În timp ce schimbările au loc încet vizibil, standardele de frumusețe ale Coreei de Sud sunt încă destul de stricte comparativ cu cele din alte părți ale lumii.

Acești 5 idoli k-pop au ieșit din tipar și se răzvrătesc împotriva așteptărilor nerealiste ale industriei lor.

Amber Liu din f(x)

Încă de la debutul ei în trupa f(x) din 2009, Amber a fost cunoscută pentru stilul ei unic. Alegerile în materie de modă și colecția de tatuaje sunt ambele puțin controversate, dar nu a lăsat niciodată comentariile negative să o împiedice să fie ea însăși. Amber este adesea o vedetă amuzantă în diferitele ei videoclipuri de pe YouTube și păstrează întotdeauna o atitudine pozitivă și încrezătoare.

BTS

Membrii BTS își încurajează întotdeauna fanii să fie ei înșiși și să nu lase niciun comentariu negativ să îi afecteze. Fiecare membru are propriul stil unic, atât în ​​modă, cât și în muzică, de care sunt mândrii, împărtășind pasiunea lor cu publicul, indiferent de orice critică. Grupul BTS este adesea întâmpinat vorbind împotriva standardelor de frumusețe și a impacturilor negative, pe care o societate critică le poate avea asupra unei persoane.

Hwasa din MAMAMOO

Hwasa din MAMAMOO se bucură de un succes incredibil prin faptul că este încrezîtoare în propria persoană. Ea a menționat cât de dificil a fost să fie considerată supraponderală conform standardelor stricte ale Coreei și cât de dure pot fi comentariile oamenilor. Prin învățarea de a-și îmbrățișa forma corpului și pielea bronzată, ea a devenit un model demn de urmat pentru acceptarea de sine.

Hyolyn

Hyolyn a debutat ca membră a trupei SISTAR în 2010 și s-a confruntat cu unele comentarii foarte dure din partea criticilor. Unii oameni au considerat că nu este atrăgătoare, aceste remarci devenind populare. Hyolyn a primit, de asemenea, o grămadă de păreri negative cu privire la tatuajul mare, care înfățișează o cruce, situat pe burtă, pe care a trebuit să îl acopere pentru a putea interpreta și evolua la emisiunile muzicale. Aceasta a continuat să fie fidelă în relația cu propria ei persoană și a câștigat un număr mare de fani, care sunt inspirați de încrederea și frumusețea ei!

Jessi

Jessi nu a încercat niciodată să se încadreze în standardele de frumusețe din Coreea de Sud și emană întotdeauna o încredere arzătoare. De asemenea, este foarte deschisă când vine vorba de procedurile cosmetice pe care le-a făcut, chiar și la cele mai controversate, precum implanturile mamare. Este un alt idol care își îmbrățișează cu mândrie pielea bronzată. Încrederea puternică în sine a lui Jessi a făcut-o un adversar imens al standardelor dure din k-pop.

Ce alți idoli și artiști ați adăuga în listă și de ce?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s